Strona 54 z 315 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Domyślnie

Ponieważ twierdzę, że od pewnego już czasu rozsiewasz oszczerstwa w moim kierunku, odpowiem jeszcze na tego posta.

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
    Za każdym razem, gdy się Ciebie przyłapie na braku logiki to się wykręcasz sianem.

Najpierw pisałeś, że marudzą ludzie, którzy chcieli AF z jedynki, przyłapałem Cię na tym, bo nie było takiej wypowiedzi na forum i przykładu takiej wypowiedzi nie podałeś.
    Proszę, podaj mi cytat w którym mówię, że "chcecie AF z jedynki". Proszę podaj mi choć jeden cytat!

Później twierdziłeś, że powinno się używać centralnego punktu i przekadrowywać, bo to jest bez różnicy. Pokazaliśmy Ci, że jest różnica. Nie podziękowałeś nam jednak za naukę i brniesz dalej.
    I tu znów poproszę o cytat. W którym miejscu twierdzę, że "powinno używać się tylko punktu centralnego"? W którym miejscu neguję potrzebę posiadania punktów dodatkowych? Pokaż mi cytat w którym twierdzę, że "jest to bez różnicy".

Tym razem twierdzisz, że nie można krytykować puszki na podstawie specyfikacji technicznej, gdy się jej nie trzymało w ręku, jednak wbrew logice uważasz, że można ją chwalić na podstawie samej specyfikacji, no bo przecież Canon nie mógł wypuścić puszki gorszej od poprzednika.
    Proszę podaj mi dokładny cytat w którym twierdzę, że "nie można oceniać puszki na podstawie specyfikacji technicznej"!

Podaj mi te trzy cytaty albo przestań zarzucać mi kłamstwo. Nie chcę nikogo straszyć sądami, bo nie o to chodzi, ale NIE POZWOLĘ NIKOMU PUBLICZNIE OCZERNIAĆ MOJEJ OSOBY BEZPODSTAWNIE. Jesteśmy dorosłymi ludźmi a nie smarkami z piaskownicy i powinniśmy odpowiadać za to co mówimy czy publikujemy, prawda?

Obroń swoje ataki cytatami (nie wyjętymi z kontekstu), albo przeproś tu, na forum publicznym!
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Głowa mnie już rozbolała. Odpadam. Idę do domu na weekend. Pozdrawiam wszystkich ZA i PRZECIW!

:-) Twój pracodawca pewnie jest zachwycony :-) :-) w końcu urobiłeś się na forum po łokcie :-) należy Ci się wypoczynek! :-)
    Ostatnio edytowane przez sv ; 19-09-2008 o 16:03

Domyślnie

Wpływu na Canona nie mamy. To jest oczywiste. Bardziej mi chodzi o samoświadomość użytkowników. Niektórzy wydają się być tak bardzo zapatrzeni w markę swojego aparatu, że nie są w stanie przyjąć do wiadomości, że ich ukochana firma popełniła błąd i zrobiła coś nie tak jak trzeba.
    A niektórzy wydają się tak zapatrzeni w siebie, że nie są w stanie przyjąć do wiadomości, że to nie oni kierują rozwojem w firmie Canon a na siłę wciskają innym, że tylko oni mają rację. Pozwólmy RYNKOWI ocenić, czy 5D Mk2 jest błędem Canona czy nie. Czasy gospodarki centralnie sterowanej już dawno minęły, czy to się komuś podoba czy nie. :-)

Owszem, Twoim sposobem można już teraz ewentualnych nabywców 5D Mk2 określić mianem "niedouczonych", czy jeszcze inaczej... Dla wyjaśnienia, bo widzę, że masz problemy ze zrozumieniem moich tekstów, piję do Twojego stwierdzenia, że firma Canon popełniła błąd wypuszczając 5D Mk2 w takieja nie innej postaci. Tak więc chcę, aby to rynek ocenił czy 5D Mk2 jest błędem Canona czy nie. A nie pojedyncze jednostki, które w globalnej polityce marketingowej firmy Canon nie mają ŻADNEGO znaczenia.
    Ostatnio edytowane przez hrabia_vader ; 19-09-2008 o 16:12
    hrabia Vader

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    :-) Twój pracodawca pewnie jest zachwycony :-) :-) w końcu urobiłeś się na forum po łokcie :-) należy Ci się wypoczynek! :-)
    LOL.
    Czytałem kilka stron na początku i gdzieś w środku, ale przyznaję, że większość pominąłem. Czuję jednak, że nic nie straciłem...

A jak już bedzie można wziąć puszkę do ręki to załóżmy nowy wątek z ohami i ahami nt. nowej puszeczki
    Ostatnio edytowane przez Hiv ; 19-09-2008 o 16:24
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    ..... Nie chcę nikogo straszyć sądami, bo nie o to chodzi, ale NIE POZWOLĘ NIKOMU PUBLICZNIE OCZERNIAĆ MOJEJ OSOBY BEZPODSTAWNIE. Jesteśmy dorosłymi ludźmi a nie smarkami z piaskownicy i powinniśmy odpowiadać za to co mówimy czy publikujemy, prawda?

... albo przeproś tu, na forum publicznym!...
    Ło matko!

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Ło matko!
    Czy byłoby ci miło jakby na każdym kroku ktoś zarzucał ci kłamstwo? I to jeszcze na forum publicznym? Tylko o to mi chodzi.

A poza tym napisałem, że "nie o to chodzi".

Wiem, że to jest internet, tu każdy czuje się bezkarny. Ale to forum ma jednak moderatorów (co odczułem na własnej skórze) i sądzę, że nie pozostaną bierni wobec rzucania oszczerstw.
    Ostatnio edytowane przez hrabia_vader ; 19-09-2008 o 16:21
    hrabia Vader

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

^^^^Ja bym proponował jednak nie wznosić się na wyżyny honoru i odpuścić. Szkoda nerwów.

Ten wątek zaraz wyląduje w pralni .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Kurcze, dajcie na luz, bo to już nawet nie jest momentami śmieszne. Jeszcze chwila i będziecie się po sądach ciągać. Tylko po kiego diabła? (no chyba, że tego co nadchodzi w poście 666 :-) ).
    Sven to pięknie ujął pisząc o zadowoleniu pracodawcy i "umęczeniu" udziałem w dyskusji Nie lepiej strzelić piwko pod nadchodzący weekend?
    Ewentualnie nawalajcie się na PW, bo nie wszyscy chcą to czytać (fakt, że nikt do czytania nie zmusza, ale "dynamika" tego wątku powoduje, że i tak czasami od niechcenia się wejdzie).
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    sądzę, że nie pozostaną bierni wobec rzucania oszczerstw.
    Ja tu nie widzę żadnych oszczerstw a po prostu dyskusję.
    Wyluzuj vader, bo jakoś widzę, że nie potrafisz prowadzić dyskusji bez nadciśnienia .
    To że ktoś prosi o wyjaśnienia lub coś ci zarzuca nie oznacza od razu oszczerstw karalnych .
    Ale jak ci tak bardzo zależy to idź do sądu, tylko najpierw skonsultuj się z prawnikiem... najlepiej jakimś z poczuciem humoru .

Domyślnie

Jeszcze się wtrącę odnośnie sensu takiej dyskusji. Krytyka na forum publicznym (może tylko nie w Polsce i nie tak intensywnie) ma ogromny sens, bo każda szanująca się firma sonduje rynek i śledzi między innymi ważniejsze fora tematyczne w internecie, żeby lepiej dopasować się do potrzeb klientów. Do gardeł skakać sobie nie warto, ale nie można też biernie akceptować tego, co nam się nie podoba.

Strona 54 z 315 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów