super pucha! czekam na konstruktywne propozycje cenowe i rozsądny termin dostawy :-)
super pucha! czekam na konstruktywne propozycje cenowe i rozsądny termin dostawy :-)
w 1Ds z uszczelnionym bagnetem:
http://a.img-dpreview.com/reviews/ca...s/envseals.jpg
lepsze jutro było wczoraj
kurde, faktycznie galbraight pisze, że to ten sam AF co w 5D !!!
Zaczyna trollować czy może prawda? Na specyfikacji którą dostałem wczoraj stoi jak byk że "all cross type"..
Jeśli to AF z 5D to ja im podziękuję, to by był po prostu niezrozumiały ruch. Obrazek obrazkiem, niech sobie będą pewni na 1100% jego jakości, i nawet dodają uszczelki ale bez działającego AF ja tego nie kupię. Może przeholowali.. i za rok będą oferować upgrade za 1000pln AFa.
Tylko z drugiej strony jak na Optycznych napisano C mówi że ten af jest lepszy od 50D. Z jednym krzyżem ??? Może w trybie servo. A może mamy niedomówienia, zęby nie denerwować tych co wyładowali 20 koła na dsa i mają połowę zakresów iso.
To ja zacytuje pewnego pana tutaj znanego z wątku o 5D
Corwin
Jeśli to co leży teraz koło mnie na biurku wejdzie do produkcji w tym roku (a wierzę, że wejdzie), to Canon nie będzie doganiał D700 a wręcz odwrotnie...
Pytanie czy to jest ta puszka o której pisał Corwin??![]()
Ostatnio edytowane przez Gregolius ; 17-09-2008 o 09:13
CANON Laik
... i oni naprawdę dodali zielony kwadracik???
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
A gdzie są nowe słoiki ?![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-09-2008 o 09:21
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oficjalna strona chyba padła![]()
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston