Ponieważ twierdzę, że od pewnego już czasu rozsiewasz oszczerstwa w moim kierunku, odpowiem jeszcze na tego posta.

Cytat Zamieszczone przez konrad Zobacz posta
Za każdym razem, gdy się Ciebie przyłapie na braku logiki to się wykręcasz sianem.

Najpierw pisałeś, że marudzą ludzie, którzy chcieli AF z jedynki, przyłapałem Cię na tym, bo nie było takiej wypowiedzi na forum i przykładu takiej wypowiedzi nie podałeś.
Proszę, podaj mi cytat w którym mówię, że "chcecie AF z jedynki". Proszę podaj mi choć jeden cytat!

Później twierdziłeś, że powinno się używać centralnego punktu i przekadrowywać, bo to jest bez różnicy. Pokazaliśmy Ci, że jest różnica. Nie podziękowałeś nam jednak za naukę i brniesz dalej.
I tu znów poproszę o cytat. W którym miejscu twierdzę, że "powinno używać się tylko punktu centralnego"? W którym miejscu neguję potrzebę posiadania punktów dodatkowych? Pokaż mi cytat w którym twierdzę, że "jest to bez różnicy".

Tym razem twierdzisz, że nie można krytykować puszki na podstawie specyfikacji technicznej, gdy się jej nie trzymało w ręku, jednak wbrew logice uważasz, że można ją chwalić na podstawie samej specyfikacji, no bo przecież Canon nie mógł wypuścić puszki gorszej od poprzednika.
Proszę podaj mi dokładny cytat w którym twierdzę, że "nie można oceniać puszki na podstawie specyfikacji technicznej"!

Podaj mi te trzy cytaty albo przestań zarzucać mi kłamstwo. Nie chcę nikogo straszyć sądami, bo nie o to chodzi, ale NIE POZWOLĘ NIKOMU PUBLICZNIE OCZERNIAĆ MOJEJ OSOBY BEZPODSTAWNIE. Jesteśmy dorosłymi ludźmi a nie smarkami z piaskownicy i powinniśmy odpowiadać za to co mówimy czy publikujemy, prawda?

Obroń swoje ataki cytatami (nie wyjętymi z kontekstu), albo przeproś tu, na forum publicznym!