Strona 157 z 315 PierwszyPierwszy ... 57107147155156157158159167207257 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 561 do 1 570 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Początki nałogu

Domyślnie

A zachwyt nad 85L i 35L pozostał do dziś :-)
    Pozdrowki
    P
    EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Trochę obok, ale nie wątpliwie w też w kwestii nowej piąteczki:
    Ostatnio sporo łażę po różnych miejscach ślubnych, weselnych i plenerowo-ślubnych. Coraz więcej żółtych maszyn widzę... Sporo wśród reporterów też na żółte D3 się przesiadło. Kilku studyjnych też zapowiada że będą zmieniać jeśli nowy żółty H pokaże coś ciekawego... Stałeczki u żółtych też się zaczynają pojawiać... No i jeszcze dział 'sprzedam' na naszym forum: 'sprzedam bo zmieniam system..' itp.
    Jedna refleksja : Szczerze wątpię by Canon idąc obecną drogą marketingową niebotycznie (i zupełnie bezzasadnie) drogich Ds'ów i piątki z filmikami i wypasioną matrycą utrzymał pozycję lidera na rynku profi/profi-entry level...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Uzależniony

Domyślnie

oj tak 35L jest świetna i mam nadzieję że w tym tyg dołączy do niej cięższa i dłuższa siostrzyczka bo ciężko powiedzieć ze starsza albo większa:P
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Jedna refleksja : Szczerze wątpię by Canon idąc obecną drogą marketingową niebotycznie (i zupełnie bezzasadnie) drogich Ds'ów i piątki z filmikami i wypasioną matrycą utrzymał pozycję lidera na rynku profi/profi-entry level...
    Oj tak, powoli zaczynam podobnie myśleć, że cała polityka marketingowców z canona jest niezbyt rozsądna...
    Czas obniżyć ceny, ...bo nie pozostanie wam już nic innego.
    5dII
    L-ki ... + graty

Fotograf do wynajęcia

Efekt dźwięku migawki

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Grabowski Zobacz posta
    A zachwyt nad 85L i 35L pozostał do dziś :-)
    Mnie zachwyt 35L przeszedł po tygodniu, a po miesiącu to już tylko chciałem sprzedać. Stosunek ceny do jakości optycznej wg mojej oceny gorszy niż w kicie

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

fociłem wczoraj taniec w półmroku starą piątką : jeśli to ten sam AF to na prawdę jak dla mnie szkoda nerwów... i żadne ptaszki mnie nie przekonają , no chyba że sowa w ciemności i w locie
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Mnie zachwyt 35L przeszedł po tygodniu, a po miesiącu to już tylko chciałem sprzedać. Stosunek ceny do jakości optycznej wg mojej oceny gorszy niż w kicie
    a może to kwesta umiejętności, skoro 35L Ci nie leży ...?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GINN Zobacz posta
    Oj tak, powoli zaczynam podobnie myśleć, że cała polityka marketingowców z canona jest niezbyt rozsądna...
    Czas obniżyć ceny, ...bo nie pozostanie wam już nic innego.
    Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    Trochę obok, ale nie wątpliwie w też w kwestii nowej piąteczki:
    Ostatnio sporo łażę po różnych miejscach ślubnych, weselnych i plenerowo-ślubnych. Coraz więcej żółtych maszyn widzę... Sporo wśród reporterów też na żółte D3 się przesiadło. Kilku studyjnych też zapowiada że będą zmieniać jeśli nowy żółty H pokaże coś ciekawego... Stałeczki u żółtych też się zaczynają pojawiać... No i jeszcze dział 'sprzedam' na naszym forum: 'sprzedam bo zmieniam system..' itp.
    Jest tylko jeden problem. Sprzęt o którym mowa to mała część sprzedaży i produkcji. Na pewno istnieć na tym rynku nie przestaną, a czy będzie biało czy tylko trochę biało na stadionach to już sprawa bardziej prestiżu niż zysków. Może wolą mniej prestiżu, a więcej kasy?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jak będzie "tylko trochę biało" to i kasy będzie mniej.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Strona 157 z 315 PierwszyPierwszy ... 57107147155156157158159167207257 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów