Strona 83 z 315 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Ja mam pomysł jak to zrobić, spust będzie trójpozycyjny. Pierwsza i druga pozycja to blokada ekspozycji i wyzwolenie migawki. Dociśnięcie do końca uruchamia DirectPrint. Że też jeszcze na to nie wpadli..
    dobre - a sam spust w kształcie fosforyzującego trójkąta

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

eee tam.. ja bym zrobił spust działający na zasadzie wczesnych górnopłuków .... pociągasz i .....masz
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    eee tam.. ja bym zrobił spust działający na zasadzie wczesnych górnopłuków .... pociągasz i .....masz
    ok - ale nie szybciej niż 3 razy na minutę... bo szambo w podpiętym gripie wybije

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

to moze jedna sprawe postawmy jasno... gryps z tym kretynskim przyciskiem to jest chamskie zrobienie sobie przez Canona przestrzeni reklamowej i wpakowanie uzytkownikom luster ordynarnej reklamy drukarek. po prostu. on ma tam byc i wbijac sie do swiadomosci uzyszkodnika, ze Canon robi tez drukarki. nalezy sie cieszyc, ze dzialy kopiarek, skanerow i kalkulatorow nie maja tak silnego lobby w zarzadzie Canona

wyciepania tego bzdurnego przycisku, lub jakiegos jego sensownego wykorzystania, doczekamy sie w momencie, kiedy korpusy Canona beda mialy stale WiFi. wtedy przy wlaczaniu body polaczy sie z netem i sciagnie z www Canona najnowsza reklame drukarek. po pol minuty prania mozgu przejdzie w stan normalnej gotowosci do zdjec i juz bedzie mozna zwyczajnie uzywac swojego aparatu.
    jakims ratunkiem bedzie wprowadzenie kodu promocyjnego z opakowania zakupionej drukarki - wtedy reklama pojawi sie tylko raz na tydzien

nie podoba sie... ? poczekajcie, az Sony wpadnie na pomysl zaciemniania i wyswietlania reklam Playstation w celowniku kolejnej Alfy
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

^^^^Tylko co na to Nikon :rolleyes
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

nikon się w tej kwestii nie liczy
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Domyślnie

A u mnie przycisk drukowania w trybie robienia zdjęć odpowiada za balans bieli

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

http://blog.vincentlaforet.com/2008/...next-12-hours/
    Zapowiada się ciekawie .

Jest też opis na LL. W sumie najwięcej to o filmikach .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Aż miło poczytać, jak po bratobójczej walce na wirtualne aefy Szacownych Kolegów ogarnia głupawka
    Ale nie tylko nas - można sprawdzić tutaj, jaką to sobie inni wymyślili nową jedyneczkę: http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=29431935
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    No to BA! a wchodzisz?
    2 miesiace fory to nic w porownaniu z wiecznoscia ;-)
    No i jeszcze sen zimowy A wspomniana "nową jedynka" liczy się, czy musi być FF?
    PS
    Nie zakładam się, bo zwykle przegrywam
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 23-09-2008 o 01:03 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Domyślnie

no i powstaje pytanie: czy nowa piątka czy Ds mark II używany z rozsądnym przebiegiem.

intuicyjnie wyczuwam że jedynka to lepszy zakup, no, ale nie ma kamery :-)

co o tym sądzicie ?

Strona 83 z 315 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów