Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Ło matko!
    Czy byłoby ci miło jakby na każdym kroku ktoś zarzucał ci kłamstwo? I to jeszcze na forum publicznym? Tylko o to mi chodzi.

A poza tym napisałem, że "nie o to chodzi".

Wiem, że to jest internet, tu każdy czuje się bezkarny. Ale to forum ma jednak moderatorów (co odczułem na własnej skórze) i sądzę, że nie pozostaną bierni wobec rzucania oszczerstw.
    Ostatnio edytowane przez hrabia_vader ; 19-09-2008 o 16:21
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Kurcze, dajcie na luz, bo to już nawet nie jest momentami śmieszne. Jeszcze chwila i będziecie się po sądach ciągać. Tylko po kiego diabła? (no chyba, że tego co nadchodzi w poście 666 :-) ).
    Sven to pięknie ujął pisząc o zadowoleniu pracodawcy i "umęczeniu" udziałem w dyskusji Nie lepiej strzelić piwko pod nadchodzący weekend?
    Ewentualnie nawalajcie się na PW, bo nie wszyscy chcą to czytać (fakt, że nikt do czytania nie zmusza, ale "dynamika" tego wątku powoduje, że i tak czasami od niechcenia się wejdzie).
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    sądzę, że nie pozostaną bierni wobec rzucania oszczerstw.
    Ja tu nie widzę żadnych oszczerstw a po prostu dyskusję.
    Wyluzuj vader, bo jakoś widzę, że nie potrafisz prowadzić dyskusji bez nadciśnienia .
    To że ktoś prosi o wyjaśnienia lub coś ci zarzuca nie oznacza od razu oszczerstw karalnych .
    Ale jak ci tak bardzo zależy to idź do sądu, tylko najpierw skonsultuj się z prawnikiem... najlepiej jakimś z poczuciem humoru .

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów