Pokaż wyniki od 431 do 440 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Widok wątkowy

Bywalec Awatar marbo
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Przebrnąłem przez 534 posty...UFF.(w jeden dzień).Żeby się nie powtarzać po innych forumowiczach - Uważam że AF będzie lepszy niż w starej 5 i obym się nie mylił,ale jeśli nawet pozostanie z poprzedniego modelu to wydaje mi się, że nie dlatego iż mógłby w jakikolwiek sposób zagrozić jedynkom, ale raczej przez pozycjonowanie puszek.Sądzę że jednak pojawi się coś a`la 3D.Chciałbym zwrócić uwagę na to, że canon jest producentem kamer( i to nie takim ostatnim ), a jakoś nie obawia się o to, że strzeli sobie w kolano.Jeśli ktoś chce kręcić filmy - kupi sobie kamerę , a jeśli ktoś chce mieć 100% sprawny AF zapoda sobie jedynkę.Tylko u nas w Polsce na nasze realia cenowe(zarobkowe) oczekujemy że puszka przeznaczona dla zaawansowanego amatora będzie miała wszystko to co ma profi.Pełny szacun dla Hrabia_Vader - on to pięknie ujął - są sprzęty na każdą kieszeń, do bardzo różnych zastosowań,a na dodatek można się posiłkować u konkurencji.Każdy może sobie wybrać.I najważniejsze - poczekajmy aż ta puszka się pokaże bo teraz to tylko takie bla blanie ...chyba tylko taka sztuka dla sztuki , jak ktoś nie ma co robić to wypisuje rzeczy nie potwierdzone do tej pory.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Ps.Mam kolegę który użytkuje konkurencyjny (żółty ) system, i wcale nie jest tak różowo jak co niektórzy próbują nam tu wmówić.AF w Nikonie nie jest jednakowy we wszystkich puszkach.W trudnych warunkach pod światło na trzy strzały jednym aparatem(D80) miał trzy pudła, a drugim (D300) trzy strzały i trzy trafienia.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nowsza konstrukcja lepszy AF....miejmy nadzieję że w nowej piątce będzie podobnie czego sobie i innym życzę.
    Ostatnio edytowane przez marbo ; 19-09-2008 o 05:19 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów