Pokaż wyniki od 3 031 do 3 040 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A co do nastawienia, planowałem ten aparat jako backup, teraz jestem pewien, że nawet do wożenia w bagażniku czy robienia nim 15x21 będzie zbyt zawodny.
    Przepraszam, ale nie kumam. Zawodny w czym? W fotografowaniu zawodów ślizgaczy, reklamowej fotografii studyjnej czy plenerów ślubnych?

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wrażenie? Obok leżał Ds3.. To jest aparat, a nie wydmuszka.
    Sorry Jarek, ale po kimś, kto ma pojęcie o fotografii spodziewałem się jakichś wyważonych opinii a nie andronów. Równiez miałem MII w ręku - być może za krótko, ale na tyle długo, aby zauważyć kilka plusów w stosunku do starej 5. Jestem przekonany, że nowa puszka w momencie, kiedy ją się solidnie przepstryka w różnych warunkach i bez BEiKS-owej gorączki - okaże się warta zakupu, a już na pewno doskonale sprawdzi się jako backup
    Nie sądzę aby ktokolwiek negował na tym forum wyższość 1DsMIII nad 5DMII. Nie sądzę również, że jest tu więcej niz kilka osób, które na jedynkę stać. I to moim zdaniem wyczerpuje wszelkie dyskusje porównawcze, nie sądzisz?

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Przestrzeliłem dzisiaj 5d mk2. Ogólne wrażenie - bardzo pozytywne. Rewelacyjny tryb filmowy, oglądam to co nakręciłem i muszę przyznać, że fajny dodatek. AF działa, śledzi nawet twarze podczas nagrywania, prognozuję przydatny dodatek podczas focenia ślubów
    Uważam podobnie.8)

Pozdrawiam

EDIT:

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    5D2 iso 6400 wyłaczone odszumianie: miniaturka i kropek

http://img141.imageshack....cimg4886dp9.jpg
    http://img385.imageshack....rimg4886pj1.jpg

może się ripek nie obrazi bo chyba nie taki brzydki...??
    Chyba się obraził i zablokował linki
    Ostatnio edytowane przez photographus ; 28-11-2008 o 22:09
    regulamin pkt 8

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów