Thunder, ja nie czekam na odpowiedź. Żebyśmy się dobrze zrozumieli: nie zamieszczam plików, żeby się czegoś dowiedzieć, a robie to, bo to Wy chcecie się czegoś dowiedzieć. Ja już swoje zdanie, po krótkiej przygodzie z nową piątką wyrobiłem i tak naprawdę w poważaniu mam opinie innych.
Czy to jakiś fotomatrix? Najpierw przez prawie 3 tys postów narzekania, że nigdzie nie ma wiarygodnych plików z nowego sprzętu, a jak te pliki zaczynam wrzucać, to z kolei źle, bo nie takie, nie w takich warunkach. I to nawet nie czekając na to aż zapowiedziane party się załadują na serwer!
Nie podobają się pliki - bardzo mi przykro. Zrobiłem takie, na podstawie których według mnie można w miarę wiarygodnie ocenić "ziarnistość" aparatu. Jeśli nie spełniają Waszych oczekiwać, poczekajcie na okazję osobistego zrobienia sampli.
Dla wiadomości ściągających: srawy są w paczce drugiej wrzuconej i razem z nimi są robione równocześnie Jpegi w wielkości S.
Paczka pierwsz wrzucona z kolei zawiera ciemną knajpę.
Paczka trzecia zawiera pliki z zewnątrz budynku - przed zmierzchem
Czwarta to będą schody w knajpie, tej ciemnej.
A oto paczka trzecia:
http://wyslijto.pl/plik/5r08s49qop
Buziaczki
nowart - ja nie krzyczę. Po prostu konstatuję, że niektórzy, aby być w pełni zaspokojeni musieliby się sami wybzykać
Ale co tam - los pionierów nigdy nie był godny pozazdroszczenia![]()
![]()
pozdrawiam