Strona 283 z 315 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 821 do 2 830 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Tylko kto w Canonie wpadł na genialny pomysł żeby cena była dwa razy wyższa niż starego modelu
    Przecież za każdym razem cena wejściowa nowego modelu w Canonie jest ok. 2-krotnie wyższa od schodzącego. Popatrz na 40D->50D. I na 3-cyfrowe też. Tak więc to żaden nowy pomysł tylko standardowa polityka cenowa u nich.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    40D już nie jest produkowany od dawna a jest go jeszcze pod dostatkiem na półkach...
    40D jest nadal w produkcji. Westfall mówił, że tak będzie co najmniej do końca roku.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

Ktoś rzuca galerię myśląc, że pokaże nam ona możliwości tak długo oczekiwanego sprzętu (zadziwię Cię - przeze mnie róznież) więc nie dziw się reakcji na takie "coś".
    to o autorze galerii? czy moze o mnie? bo jak o mnie, to oczywiscie przepraszam, ze podlinkowalem sample, kogos kto mial w rekach 5dmk2.
    rozumiem Twoje rozczarowanie jakoscia sampli, ale to jeszcze nie powod zeby sie dopieprzac do kogokolwiek.

może oszczędźmy sobie straty czasu i linkujmy zdjęcia, które naprawdę pokazują możliwiści nowej puszki bo taką galerię to z komórki można zrobić i nie wnosi ona NIC do tego wątku. Takich tendetnych linków za chwilę będzie drugie 3 tysiące
    na razie nie ma 3000 tandetnych linkow. jest kilka. trafilme przypadkiem na jeden to podlinkowalem, a Ty robisz wielka afere bo sample do ****. czy ja je zrobilem? nie.
    jak masz z nimi problem to napisz do autora galerii.

Jak masz jakieś ciekawsze nowości lub galerie wykonane przez bardziej inteligentną małpę to chętnie rzucimy okiem...
    lepiej bym tego nie podsumowal.
    Ostatnio edytowane przez spoon ; 25-11-2008 o 20:08

Bywalec Awatar Tomek_P
    Miasto
    Wlkp.

Domyślnie

oglądałem właśnie fakty na tvn i w materiale o Palikocie mignął mi w tle canon z zalepionym napisem producenta a że to canon poznałem bez większych problemów. :P dziwne dziwne

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spoon Zobacz posta
    to o autorze galerii? czy moze o mnie? bo jak o mnie, to oczywiscie przepraszam, ze podlinkowalem sample, kogos kto mial w rekach 5dmk2... ale to jeszcze nie powod zeby sie dopieprzac do kogokolwiek.
    to pytasz w oczekiwanu na odpowiedź? bo widzę, że po zapytaniu sam sobie na swoje zapytanie odpowiedziałeś...
    więc zanim zaczniesz kogoś opieprzać, że się do Ciebie dopieprza zaczekaj na wyjaśnienie lub wypij szklaneczkę meliski.
    Piszę ogólnie o tendencji wrzucania tu czegokolwiek co się w sieci znajdzie, nawet największego badziewia - pisałem ogólnie co chyba wszyscy zrozumieli...
    Nie miałem do Ciebie o nic pretensji - była to odpowiedź na posty innego forumicza - skąd te nerwy?
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 25-11-2008 o 20:33

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomek_P Zobacz posta
    oglądałem właśnie fakty na tvn i w materiale o Palikocie mignął mi w tle canon z zalepionym napisem producenta a że to canon poznałem bez większych problemów. :P dziwne dziwne
    może to kolega Corwin z tym prototypowym 3D?
    Ostatnio edytowane przez tomekde ; 25-11-2008 o 20:38
    pozdrawiam
    Tomek

Coś już napisał Awatar mikie_001
    Miasto
    na wsi....

Domyślnie

w IMFOTO Slawek juz podal cene - dzwonilem do niego - wprawdzie jeszcze nie ma w sklepie, ale cena jest skalkulowana na podstawie danych z hurtowni
    Pozdrawiam, Michal

Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomekde Zobacz posta
    może to kolega Corwin z tym prototypowym 3D?
    Gość po prostu dość ma zaczepek na mieście - "O to canon?! Jaki fajny/jaki syf!". Tez zaklejam

Cytat Zamieszczone przez tomekde Zobacz posta
    i gitara, tragedii nie ma
    na wiosnę będzie do wyrwania za 5k
    Jak to pan Gietrzy mowi - "srali muchy bedzie wiosna"
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 25-11-2008 o 20:39

Bywalec

Domyślnie

i gitara, tragedii nie ma
    na wiosnę będzie do wyrwania za 5k
    pozdrawiam
    Tomek

Zablokowany

Domyślnie

Cena rzeczywiście nawet, nawet. Czekam na spadki cen mkI

Strona 283 z 315 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów