Strona 282 z 315 PierwszyPierwszy ... 182232272280281282283284292 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 811 do 2 820 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Takie posty przypominaja mi troche nagonki zakompleksionych uzytkownikow innych systemow ktorzy staraja sie znalezc brzydka fote z drogiego sprzetu.
    No i mnie masz na gorącym uczynku. Oj jak mi wstyd...
    Tak naprawdę jestem tajemnym wysłannikiem ambasadora pewnej konkurencyjnej firmy - moim niecnym zadaniem jest siać tu ferment i grozę!!
    Bójcie się

Taka fote znalezc latwo, jak dasz malpie aprat to spieprzy fote majac w reku cudowny D700.
    Kolejna błyskotliwa uwaga... jakże odkrywcza

Ktoś rzuca galerię myśląc, że pokaże nam ona możliwości tak długo oczekiwanego sprzętu (zadziwię Cię - przeze mnie róznież) więc nie dziw się reakcji na takie "coś". Jak masz jakieś ciekawsze nowości lub galerie wykonane przez bardziej inteligentną małpę to chętnie rzucimy okiem...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 25-11-2008 o 16:46

Uzależniony

Domyślnie

Nie narzekajcie
    Myślę, że za tydzień BARDZO Was zaskoczę ceną nowej piąteczki

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Bajkopisarstwo w tym wątku osiąga mase krytyczną.

1. Cena startowa w usd/euro się nie zmieniła więc skąd to dorabianie ideologi do jakiś przedpremierowych aukcji?
    2. Sample raw są juz powszechnie dostepne i jak widać jakość obrazka jest super. Bo przepraszam ale o magii to sobie można na larpie rozmawiać
    3. Jaki jest sens systematycznego co dwie strony przypominania wszystkim "ze mi się puszka nie podoba"?
    Ostatnio edytowane przez wojkij ; 25-11-2008 o 17:02

sv
    Guest

Domyślnie

cena nowej piątki będzie w przedziale 8 do 8,5k. Po świętach jak kolejki na zachodzie się rozładują pewnie będzie poniżej 8.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    3. Jaki jest sens cyklicznego przypominania wszystkim "ze mi się puszka nie podoba"?
    To że puszka "się nie podoba" nie oznacza że jest gorsza. Pomijając matrycę, wszystkie zmiany w 5D2 są mniej (filmy) lub bardziej potrzebne (wizjer, kalibracja), niektóre zbyt małe (fps), innych oczekiwanych wcale nie ma (AF). Cokolwiek by nie mówić są to zmiany na lepsze i 5D2 jest puszką lepszą. Tylko kto w Canonie wpadł na genialny pomysł żeby cena była dwa razy wyższa niż starego modelu i w dodatku przy takiej konkurencji? Dla mnie te zmiany są warte dopłaty może z 1000zł. Każda wyższa różnica jest wzięta z sufitu.

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    To że puszka "się nie podoba" nie oznacza że jest gorsza. Pomijając matrycę, wszystkie zmiany w 5D2 są mniej (filmy) lub bardziej potrzebne (wizjer, kalibracja), niektóre zbyt małe (fps), innych oczekiwanych wcale nie ma (AF). Cokolwiek by nie mówić są to zmiany na lepsze i 5D2 jest puszką lepszą. Tylko kto w Canonie wpadł na genialny pomysł żeby cena była dwa razy wyższa niż starego modelu i w dodatku przy takiej konkurencji? Dla mnie te zmiany są warte dopłaty może z 1000zł. Każda wyższa różnica jest wzięta z sufitu.
    to napisz list do canona, może cię wysłuchają i dla ciebie zrobią niższą cene. a, zapomniałem, że ty nie chcesz tego badziewia.

Uzależniony

Domyślnie

MMM i myślisz, że ktoś kupiłby starą piątkę, gdyby kosztowała 1000zł mniej od mkII? Myślenie życzeniowe ...

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    MMM i myślisz, że ktoś kupiłby starą piątkę, gdyby kosztowała 1000zł mniej od mkII? Myślenie życzeniowe ...
    stare 5D już podobno nieprodukowane. Nowy model zastępuje stary, tylko cena z kosmosu.

Uzależniony

Domyślnie

No tak, normalną jest sytuacja, że jest już nieprodukowany, co nie znaczy, że za miesiąc nie będzie go w sklepach. 40D już nie jest produkowany od dawna a jest go jeszcze pod dostatkiem na półkach...
    A jeśli cena będzie np 2500zł wyższa niż obecna 5D to wcale nie uważam aby była ona abstrakcyjna. Tym bardziej na starcie.

Strona 282 z 315 PierwszyPierwszy ... 182232272280281282283284292 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów