Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ja bym zamiast "do" uzyl "od" ale jestem z tych, co nie pisza ******* i uzywaja wlasnego mozgu do oceny faktow. i chocby z tego tytulu zapewne nie moglbym pracowac w mediach i byc dziennikarzem
    dokładnie na to samo zwróciłem uwagę. Przy czym to nie jest dziennikarskie niedopatrzenie tylko fotopolisowa manipulacja. Nie od dzisiaj widać okiem nieuzbrojonym, że są zależni od N i robią nie fair robotę reklamując po cichu wszystkie puszki N niezależnie czy to złom, czy to świetna puszka.

Gwoli ścisłości. Nie dość że nie "do", to nawet nie "od".
    Chyba że kolesie z fotopolis są w stanie pokazać mi gdzie mogę dzisiaj kupić puszkę nikona z nagrywaniem filmów. To zwyczajna manipulacja aby promować konkretną markę. Puszki ukażą się w tym samym czasie i 5D będzie oferował nieporównywalnie lepszą jakość tego gadżetu. Ale o tym "zapomnieli" napisać.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    dokładnie na to samo zwróciłem uwagę. Przy czym to nie jest dziennikarskie niedopatrzenie tylko fotopolisowa manipulacja. Nie od dzisiaj widać okiem nieuzbrojonym, że są zależni od N i robią nie fair robotę reklamując po cichu wszystkie puszki N niezależnie czy to złom, czy to świetna puszka.
    mam bardzo podobne odczucia odnosnie ich "neutralnosci" i tez razi mnie w oczy taka manipulacja, ale do oskarzen o zaleznosc bym sie nie posunal. nie od dzis wiadomo, ze PR w polskim oddziale Canona praktycznie nie istnieje i tam gdzie Sony czy Nikon bez mala robia dziennikarzom * za pozytywna recenzje, tam Canon nosi wysoko tylek i udaje, ze go to nie obchodzi (czy raczej nawet nie udaje).

tak ze fakt takiej stronniczosci moze sie jeszcze dobrze odbic na Canon Polska, gdzie ewidentnie cos nie bangla. jestem jak najbardziej za, bo nie prowadzi sie interesow traktujac klienta jako kretyna, ktorego nalezy odpedzic...
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar roofman

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Gwoli ścisłości. Nie dość że nie "do", to nawet nie "od".
    Chyba że kolesie z fotopolis są w stanie pokazać mi gdzie mogę dzisiaj kupić puszkę nikona z nagrywaniem filmów.
    Nie przesadzaj... d90 już jest dostępny. Jak się zakręcisz to nawet na sąsiednim forum ogłoszenie o sprzedaży wisi - od ręki.
    W e-Fotojoker też mają teoretycznie 'dostępność' chociaż tutaj to 'dostępność' z reguły znaczy jakieś 7-dni.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów