Strona 252 z 315 PierwszyPierwszy ... 152202242250251252253254262302 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 511 do 2 520 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiek29 Zobacz posta
    Mogą więc nie zrealizować planów budżetowych - czyli jedynym wyjściem jest wstrzymanie nierentownej inwestycji w dobie kryzysu...
    nie tylko oni. wiele. w tym także japońskich firm pierwszy raz na przestrzeni ostatnich dziesięcioleci zaczyna notować spadek dochodów. super precyzyjne maszynki do zarabiania pięniedzy dla akcjonariuszy poprostu sie zacięły. a to dopiero początek drogi do odnotowania strat.

jeśłi 5DmkI zdjęto z produkcji a z produkcją 5dmkII jest coś niehalo to rzeczywiście canon może mieć spory problem.

oby to było tylko takie marudzenie i jednak jakość obrazka z tej puszki obroni sie sama. wtedy może sprzdaż nie bedzie nadzwyczajna ale Canon swoje i tak zarobi.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Człowiek naiwnie sprzedaje puchę wierząc w wcześniej ustalone terminy realizacji zamówienia,
    No ale są i efekty terapeutyczne takich opóźnień - nawet największemu talibowi systemowemu zaczynają się podobać aparaty nikona
    coś w tym jest. może nawet nie chodzi o sam obrazek z Nikona (bo tu wiadomo że każdy ma swoje zdanie) ale jednak przyznać należy, że logistycznie zarówno prezentacje nowości jak i premierę sklepową Nikon przeprowadził perfecyjnie. Należą sie N brawa.
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 20-11-2008 o 12:52 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    moje odczucie jest takie, ze to co powyzej wypisane to wyplakiwanie sie pajacy
    No jakże by inaczej, nikt normalny nie będzie przecież krytykował nowej, wymarzonej zabawki Akustyka, a każdy kto śmie się źle o niej wyrazić to pajac jeden z drugim.

Tupnij jeszcze Akustyk nogą i strzel focha.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale moze w tym tkwi roznica - ze ci, dla ktorych to jest po prostu narzedzie, bardzo je chwala.
    Tak, z naszego forum Niedźwiedź i Habakuk mają już D3. Ciekawe dlaczego?
    a onanisci, zainteresowani ostroscia pikseli, jak pitolili bzdury tak je pitolic beda
    Dla onanistów to Canon specjalnie zaprojektował wspaniałego 5D2. Ma ficzery według których idiota w MediaMarkt dokonuje wyboru aparatu, czyli dużo megapikseli i nagrywa filmy. Dla świadomych użytkowników poprawa funkcjonalności stricte fotograficznej jest w 5D2 śladowa.

Domyślnie

Konrad daj chlopakowi spokoj, dym w coffee shopach wypalil mu oczy i nie widzi ze Canon probuje wcisnac nam odswiezonego kotleta.
    Eos 500N/24f2.8/50f1.8/85f1.8

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gkmrtoip Zobacz posta
    dym w coffee shopach wypalil mu oczy
    Mimo wszystko - rotfl.
    the silence is deafening

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    coś w tym jest. może nawet nie chodzi o sam obrazek z Nikona (bo tu wiadomo że każdy ma swoje zdanie) ale jednak przyznać należy, że logistycznie zarówno prezentacje nowości jak i premierę sklepową Nikon przeprowadził perfecyjnie. Należą sie N brawa.
    Tak prawdziwa rewelacja . Przewidywany spadek zysków za ten rok 43% .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar wacho

Domyślnie

dobry hicior:

http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/386441
    - są nawet opinie użytkowników...

ludzie bierzta bo to reszta !!!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gkmrtoip Zobacz posta
    Konrad daj chlopakowi spokoj, dym w coffee shopach wypalil mu oczy i nie widzi ze Canon probuje wcisnac nam odswiezonego kotleta.
    a to my sie znamy, ze o mnie przez "chlopak" sie wypowiadasz?

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tak prawdziwa rewelacja . Przewidywany spadek zysków za ten rok 43% .
    myslisz, ze dzial foto-wideo w Canonie bedzie mial duzo lepsze wyniki?
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

myslisz, ze dzial foto-wideo w Canonie bedzie mial duzo lepsze wyniki?
    Nie wiem ale biorąc pod uwagę, że przewidywany spadek całej grupy to ok. 26% - może być lepiej.

BTW: jestem tym idiotą, onanistą, nie wiem czym jeszcze (ciekawe jakie nowe epitety tu się jeszcze pojawią), któremu w zasadzie ta puszka odpowiada i nawet - o zgrozo - niektóre zdjęcia z niej mi się podobają. Tak przyznaję się do tego i nie jest mi z tym źle .

PS. Przepraszam misjonarzy i proroków z innego jedynie słusznego najlepszego systemu . Może za pokutę kupię sobie pasek w stosownym kolorze .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-11-2008 o 15:27
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

sv
    Guest

Domyślnie

widze,że macie wszyscy nadmiar wolnego czasu na bicie piany:-) przecież miszczowie juz napisali ze aparat do ****, to o czym tu gadać:-)

wiadomo już kiedy puszka będzie dostępna? chciałbym kupić w końcu ten badziew.

Strona 252 z 315 PierwszyPierwszy ... 152202242250251252253254262302 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów