Strona 252 z 268 PierwszyPierwszy ... 152202242250251252253254262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 511 do 2 520 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar raster
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

spróbuj je skrócić przez tinyurl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    5D2 iso 6400 wyłaczone odszumianie: miniaturka i kropek

http://img141.imageshack....cimg4886dp9.jpg
    http://img385.imageshack....rimg4886pj1.jpg

może się ripek nie obrazi bo chyba nie taki brzydki...??
    z filmami bardziej własnie Marcin sie wypowie. Miałem problem z ostrzeniem ale to może ja cos zle dawałem, no i ponoć nie można samemu zmieniac przyslony ino aparat sam se to robi. Ostrość przy filmowaniu -detekcja kontrastu jak w lajfiu..

Cichy, to co ja widziałem u ciebie na wyswietlaczu to miałem takie samo wrażenie, ale taki test z ręki ..??
    Mógł byś poprawić linki ?? - bo nie działają ;|

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa/Łódz

Domyślnie Sprzedaż w internecie 5D mark II - o co chodzi ?

Witam luzaków ostatnio pojawiły sie w sprzedazy Canony 5D mark II i mam pytanie, czy to jest "lipa" ? Zadzwoniłem do 3 sklepow ktore oferowaly aparat i do zadnego nie dodzwonilem sie, w koncu zadzwoniłem do Balty a tam powiedzialno mi ze realizuja zamowienia w ciagu 3 dni, o co chodzi ? bo z tego co wiem Canon Polska informuje ze bedzie sprzet ale w polowie stycznia, ale to tez nieoficjalna wersja. W poniedzialek mam podbno miec zrealizowane zamowienie heheh ciekawe jak ? podobno juz jest w sprzedazy w Niemczech, czy ktos widział ? o co chodzi ? Czy firma Canon ma az tak mocno w d... swych wielbicieli ze nie informuje nas nawet o takim szczegole jak: KOCHANI SPRZĘT BĘDZIE W SPRZEDAŻY OD 15 STYCZNIA 2009 , do tej pory myslalem ze czeski film jest tylko w Czechach, a jak widac w Japonii tez maja to samo kino hehhee prosze o info jezeli ktos cos wie i czy to prawda ze w Niemczech jest w sprzedazy ?

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_D Zobacz posta
    Witam luzaków ostatnio pojawiły sie w sprzedazy Canony 5D mark II i mam pytanie, czy to jest "lipa" ? Zadzwoniłem do 3 sklepow ktore oferowaly aparat i do zadnego nie dodzwonilem sie, w koncu zadzwoniłem do Balty a tam powiedzialno mi ze realizuja zamowienia w ciagu 3 dni, o co chodzi ? bo z tego co wiem Canon Polska informuje ze bedzie sprzet ale w polowie stycznia, ale to tez nieoficjalna wersja. W poniedzialek mam podbno miec zrealizowane zamowienie heheh ciekawe jak ? podobno juz jest w sprzedazy w Niemczech, czy ktos widział ? o co chodzi ? Czy firma Canon ma az tak mocno w d... swych wielbicieli ze nie informuje nas nawet o takim szczegole jak: KOCHANI SPRZĘT BĘDZIE W SPRZEDAŻY OD 15 STYCZNIA 2009 , do tej pory myslalem ze czeski film jest tylko w Czechach, a jak widac w Japonii tez maja to samo kino hehhee prosze o info jezeli ktos cos wie i czy to prawda ze w Niemczech jest w sprzedazy ?

To raczej nie chodzi o japoñskie, tylko o polskie kino.
    Jak juz nieraz o tym pisano, Canon Polska nas niezbyt lubi.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_D Zobacz posta
    Czy firma Canon ma az tak mocno w d... swych wielbicieli ze nie informuje nas nawet o takim szczegole jak: KOCHANI SPRZĘT BĘDZIE W SPRZEDAŻY OD 15 STYCZNIA 2009 , do tej pory myslalem ze czeski film jest tylko w Czechach, a jak widac w Japonii tez maja to samo kino hehhee prosze o info jezeli ktos cos wie i czy to prawda ze w Niemczech jest w sprzedazy ?
    http://canon-board.info/showpost.php...postcount=3201
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Miasto
    Inowrocław (PL), Dublin (IRL)

Domyślnie

Na zachodzie juz jest Oficialnie. Rozmawialem ze znajomym ze sklepu w Dublinie, i sprzet juz jest w magazynie, ale na polki moga go dopiero wystawic w poniedzialek 1szego grudnia. Ale tak naprawde to w Dublinie nie ma co na polkach wystawic, bo pytalem w tym tygodniu w kilku sklepach, dostali po kilkanascie zestawow z 24-105 i wszystkie juz zamowione/sprzedane!
    Ale jak dorwe w swoje rece to napisze wrazenia!
    Tomasz Welerowicz, DUBLIN, Inowrocław, Toruń,
    Canon PowerShot PRO1, EX430, Canon EOS 40D, 17-40, 70-200, 50 F1.8.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

w PL tez przyjdzie w przyszłym tyg 15sztuk

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Marek, ale wiesz, czego nie pokazałeś ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A oskarkowy, że tak zapytam, to czym cyka śluby? Tak z ciekawości pytam...

Myślę, że panu polecającemu G10 serdecznie dziękujemy i machamy na pożegnanie ;-) Robi to, za co mu płacą, a nikt nie zmusza nas do zgadzania się z tą opinią...

Moim skromnym zdaniem jakiekolwiek porównania 5D Mark II do 1Ds Mark III są grubo nie na miejscu. To jest mniej więcej tak jakbym ja porównał moją 350 do 5D Mark II... a bardziej obrazowo mówiąc pasują do siebie jak świni siodło

Ponieważ na 1Ds Mark III mnie jeszcze nie stać, 1D Mark III mi nie odpowiada do ślubów z kilku względów, to nie mam alternatywy dla nowej piątki... I tak będzie ogromny przeskok jakościowy w stosunku do mojej wysłużonej 350

Zostaje jeszcze Nikoś D3... ale po pierwsze nowa szklarnia, po drugie nikon mi nie leży w kwestii plastyki zdjęcia, choć ma wiele innych zalet
    Ostatnio edytowane przez Loram ; 28-11-2008 o 22:29

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Jarek, to że Ds tak długo zgrywał te 3 foty na kartę to temu żeś go wyłączył zara po ich zrobieniu.Ja nie miałem tego problemu. Fajna sprawa z tym natychmiastowym przesyłaniem fot do netu. Czy ktos wie ile ten transmiter kosztuje..??

Strona 252 z 268 PierwszyPierwszy ... 152202242250251252253254262 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów