Strona 223 z 315 PierwszyPierwszy ... 123173213221222223224225233273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 221 do 2 230 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bierhoff Zobacz posta
    ja mam nadzieję, że może po wpadce AFa z 1Ds3, poprawiają AF z 5D2?
    Ale:
    • AF-owi z DeeSa nigdy nic nie brakowało! Jedyne, na co się czasem skarżono, to że matryca bywa krzywo przyklejona.
    • O wpadce AF z DebezEsa Canon wie od roku z okładem - i pewnie od tego też czasu przegląda się pod kątem AF wszystkim innym modelom.

PS
    Fajnie nie mieć parcia...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Lipski Zobacz posta
    Cichy tylko napisał że gdzieś dzwonił, ale gdzie chyba nie napisał??
    Widać, gdzieś dzwonią, ale nie wiadomo, w którym kościele Oczywiście wszyscy teraz udajemy, że liczymy na to, że zmieniają AF na full-krzyżowe rozstrzelone po całej powierzchni
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja mam informację, że nie mogą sobie poradzić z jakimś problemem z "przetwornikiem", ale o co chodzi to nie wiem, czy o matryce, czy o AF, czy co. To taki rodzaj "głuchego telefonu" ale z początkiem u źródła. Największe hurtownie nie przyjmują w ogóle rezerwacji, bo Canon zapowiedział zmianę pierwotnej ceny (czytaj - będzie drożej).
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec Awatar bierhoff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Bahrd na końcu mojej wypowiedzi, jest emotka ;-)

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Ja mam informację, że nie mogą sobie poradzić z jakimś problemem z "przetwornikiem", ale o co chodzi to nie wiem, czy o matryce, czy o AF, czy co. To taki rodzaj "głuchego telefonu" ale z początkiem u źródła. Największe hurtownie nie przyjmują w ogóle rezerwacji, bo Canon zapowiedział zmianę pierwotnej ceny (czytaj - będzie drożej).
    to się zaczyna robić chore

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krasuski Zobacz posta
    to się zaczyna robić chore
    Nie, to jest realizacja scenariusza.

Bywalec

Domyślnie

oj gdyby teraz Nikon wyjechał z 2 nowymi jasnymi stałkami, ale by zebrał żniwo...

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Witajcie!
    Byłem dziś w Media Markt Zapytałem o 5D2. Powiedziano mi (cytuję i nie komentuję) : połowa listopada, ok 8500.
    pozdrawiam
    regulamin pkt 8

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bierhoff Zobacz posta
    Bahrd na końcu mojej wypowiedzi, jest emotka ;-)
    Oczywiście! Ja tak tylko dla "ustalenia uwagi" i - niejako - w przeciwwadze dla "miauczącej większości"
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    Witajcie!
    Byłem dziś w Media Markt Zapytałem o 5D2. Powiedziano mi (cytuję i nie komentuję) : połowa listopada, ok 8500.
    hmmm..... w euroAGD również "przysiegają" że mają potwierdzoną dostawę na 20-25 listopada. przy czym 25/11 to już data gdy mozna bedzie przyjśc i odebrać zamówioną puszkę. cena to okolice 8500. na ile to pewne informacje trudno powiedziec bo jeszcze tydzień temu mówili o problemach. teraz mówią że jednak canon potwierdził im realizacje dostawy.
    szczerze mówiąc nigdy wielkich sieciowych sklepów nie brałem pod uwagę jako miejsca zakupu sprzętu foto. jakoś tak w świadomości utkwiły mi zawyżone ceny w tychże sklepach. obecnie zauważam że sporo znajomych zamawia tam sprzęt. pewnie po części z racji kredytów 0% ale trzeba przyznać że ceny też jakby bardziej realne sie tam zrobiły.

nie ma co sie nakręcać bo wygląda na to że puszki jednak zdaża pojawić sie planowo czyli w listopadzie . kto ze względów podatkowych planował zakup listopadowy... niech szykuje gotówkę
    Ostatnio edytowane przez Canion ; 11-11-2008 o 00:20

Strona 223 z 315 PierwszyPierwszy ... 123173213221222223224225233273 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów