Witam!
To i ja ponarzekam. Nie wiem dlaczego Canon tak to zrobił , miałem przygotowana kase na ten sprzet, zalezalo mi na końcu kłopotów z AF , niestety Canon tego nie dał. Pozostaje czekać dalej, a tym czasem kupie 5D i bede sie meczyl z Af (a moze nie), podobno lepszy niz w 30D to moze i bede zadowolony. Przykre jest to ze producent nie slucha swoich klientów, poprostu przykre. Jest sporo amatorow takich jak ja ktorzy potrzebuja fajny sprawny aparat FF, nie interesuje ich Ds czy D nawet jak ich stac bo jest za duzy i za ciezki. Potrzebuja sprawnej puszki by cieszyc sie fotografia i ich ulubiona firma daje im ten sam AF co w aparacie sprzed 3 lat. To jest przegiecie moim zdaniem. Mogli dac nowy LCD, nowy Af i stara matryce i tak wiekszosc bylaby bardziej zadowolona niz tego calego talatajstwa ktorego i tak nie bedziemy uzywac (typu LV , filmy itd).
Smutno mi , ale mowi sie trudno , jak pojawi sie D700 w sklepach to jade poogladac, uzywam 2 stalek i 2 tanich zoomow i jednego drogiego, ale to przez cropa, moze zmnienic system?
Pozdrawiam
Paweł