troche wygodnickie pytanie kolezenskie mam - pewnie powiecie ze bylo tysiace razy czy cos tam ale powiedzcie prosze co z gripem do nowej piatki - bedzie pasowac ze starej 5D ? pozdro
troche wygodnickie pytanie kolezenskie mam - pewnie powiecie ze bylo tysiace razy czy cos tam ale powiedzcie prosze co z gripem do nowej piatki - bedzie pasowac ze starej 5D ? pozdro
nie będzie raczej.
w tym filmiku gość mówi o zupełnie nowej baterii, więc raczej nie bardzo.
mówi tez o cenie 2300 funtów...
EDIT:
Richie był szybszy...
a co tam najwyzej wyrzucicie ten watek albo nie odpiszecie. a dla mnie to waznemianowicie chodzi mi o obiektyw L 24-105/4. zmartwila mnie opinia uslyszana od ekspedienta na Slawkowskiej w Krakowie, ze ten obiektyw srednio nadaje sie do 5D, poniewaz na rogach wychodzi widoczne mydło, dlatego poleca go raczej do cropoów, a do pelnej klatki 24-70/2.8. Jesli mozecie podzielcie sie swoim doswiadczeniem rzeczywistym (czyt. Ci co uzywaja w/w słoikow). dzieki
16-35 ponoć z pełną klatką coś było. może się ekspedientowi pomyliły obiektywy...?
nie, nie pomylilo sie ekspedientowi. powiedzial ze klienci narzekają na ten sloik przy pelnej klatce, i że bardziej detykowany jest on do cropów. stad moje zdumienie i pytanie o opinie w Wasza strone.
Chodzi o winiete i faktycznie jest zauważalna. Żeby nie robić OT poszukaj tu: http://canon-board.info/search.php?searchid=3321757
Mordo Ty moja !