Dlatego to on pisze testy, a nie ja.
Oparte na znajomości realiów. Nie chcesz, nie musisz wierzyć. Wiem jak się tworzy testy do czasopism komputerowych i nie sądzę, żeby branża fotograficzna działała w odmienny sposób.To co piszesz powyżej to tylko Twoje spekulację i insynuacje;
Nawet jak będzie musiał zwrócić, to pamiętaj, że następnym razem może znowu dostać sprzęt do testów lub go nie dostać. Pamiętasz jak dpreview swego czasu narzekało, że nie dostaje od Canona sprzętu na czasnigdzie się nie doczytałem, żeby J.A. dostał "od Canona do testów cały sprzęt"; dostał do testów 5d mk II podobnie jak wielu innych.
i nie może odpowiednio szybko przygotować swojego "preview", ostatnio coś jakby przestali narzekać.
drozeja i znikaja stare 5-tki!
to gdzie ty k*wa mieszkasz??? ja sprawdzalem i siedzi za 2.77PLN jak chodzi o sprzedaz a skup ok 2,72PLN...
Jeff to jest moj niekwestionowany autorytet jak chodzi o zdjecia slubne
jak mialem 5 lat to ogladalem jego zdjecia do spania zamiast czytac kubusia puchatka
dla jedynek i sporej ilosci tanich kompaktow na rynku:wink:
Ostatnio edytowane przez Gringo997 ; 23-10-2008 o 06:23
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
To naucz się sprawdzać a nie pisz farmazonów
http://stooq.com/q/?s=usdpln&c=10d&t=l&a=ln&b=0
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Wiadomo Polak zawsze narzekać musi, i jest jak pies ogrodnika...
A Niemiec, jak Niemiec...
Czuję, że powoli staję się Niemcem.
Ps. a w praniu były głównie jasne szkiełka.
Rozumiem ze Kubman zaraz po zakupie nowej piatki wyjechal do Afryki na ptaszki? Bo cos nie chce mi sie wierzyc ze obrazil sie na forum na tyle by nawet nie powychwalac nowego nabytku.
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 23-10-2008 o 01:41