Jeśli mowa o tym dokumencie:
EOS1D_1DsMark_IIIoptimizingAFsettings_Final.pdf
To tu jest link: http://www.usa.canon.com/uploadedima...ings_Final.pdf
Chyba ten?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-09-2008 o 20:35
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pytam sie poprostu bo twoje stanowisku rozni sie znaczaco od tego co mialem na wykladach 2tyg. temu. Wiec albo moj wykladowca jest w bledzie, albo ja zle zrozumialem co do mnie mowiono, albo ty sie mylisz w kilku kwesjach.
Podkreslam ze nie atakuje. Chcialem sie tylko upewnic czy jestes osoba ktora wie o czym mowi, czy moze taka ktorej tylko sie wydaje ze wie (czytaj. wyglasza swoje wyssane z palca opinie). Bo niestety, tych drugich na tym forum jest bardzo duzo i ktos kto sie nie zna, lub dopiero wchodzi w dany temat moze sobie wyrobic falszywa opinie i powielac bzdury w nieskonczonos, podpierajac sie tym ze ktos cos tam napisal na canon-board.
No widocznie nie![]()
Ostatnio edytowane przez redrash ; 27-09-2008 o 21:51
Wiadomo, czym jest przeplot i wiadomo, że 1920x1080 to znacznie więcej, niż 1280x720. Przeplot przeplotem, ale nowe telewizory dość skutecznie go usuwają, a różnica w rozdzielczości i szczegółowości jest istotna. To nie jest coś, co się kwalifikuje na rozpatrywanie na wykładach. Wg mnie wystarczy zobaczyć i wnioski nasuwają się same, tym bardziej, że obraz 720p na TV full HD to lekkie mydło.