Strona 104 z 315 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 031 do 1 040 z 3144

Wątek: Canon EOS 5D Mark II - gdybania

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    nołłej. piątki zostają. może się nie pogryza z wielkim bratem
    Oj, a nie 5D Mk II? Przecież wszyscy pieją z zachwytu . Autofocus mimo że ten sam to jednak pewnie poprawiony, i te świetne filmy HD... Kubaman podawał linka z entuzjastycznie nastawionymi fotografami ślubnymi, którzy ostrzą sobie zęby na filmowanie aparatem fotograficznym w czasie ceremonii
    Na co Ci D3? To przecież tylko 12 megapikseli i ludzie wychodzą na zdjęciach jak trupy ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmleon Zobacz posta
    Jak możesz mówić o Kubamanie przeciętny? ;-) Bo to chyba on posłużył jako przykład ptasiarza ;-)
    Kubaman, jako ptasiarz nieprzeciętny, podchodzi pewnie jeszcze bliżej

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Oj, a nie 5D Mk II? Przecież wszyscy pieją z zachwytu . Autofocus mimo że ten sam to jednak pewnie poprawiony, i te świetne filmy HD... Kubaman podawał linka z entuzjastycznie nastawionymi fotografami ślubnymi, którzy ostrzą sobie zęby na filmowanie aparatem fotograficznym w czasie ceremonii
    Na co Ci D3? To przecież tylko 12 megapikseli i ludzie wychodzą na zdjęciach jak trupy ;-)
    masz rację, przekonałeś mnie

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Z porównania 1DII z 1DI, wyszło ci, że mają lepsze AF-y od D700? Chyba jednak wolę testy na Optyczne.pl
    Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Owszem dokładnie tak uważam. Ty użytkowałeś wzmiankowane puszki, czy jesteś tylko czytelnikiem - teoretykiem? Napisałem o servo jedynek, jest świetne.
    A nie przyszło ci do głowy, że - używając twojej, fachowej terminologii, zapewne specjalnie dobranej na potrzeby testów - AF z D700 może być "świetniejszy"?

Domyślnie

Dla mnie wystarczy, że środkowy punkt AF nowej 5D będzie tak dobry jak 40D. Jeżeli tak będzie to nazbieram i kupię MkII do portretu i widoczków, a do sportu, dzikiej przyrody i makro zostawię sprawdzone 40D.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    A nie przyszło ci do głowy, że - używając twojej, fachowej terminologii, zapewne specjalnie dobranej na potrzeby testów - AF z D700 może być "świetniejszy"?
    Przecież ja się nie znam. Jak nie złapię i nie sprawdzę to nie uwierzę. Wziąłem więc w łapy d700 kolegi i pamiętając to, co uzyskałem mają w łapach kilka sztuk 1d mkII oraz 1d mkI oceniam - jedynka ma lepszy AF w servo, bo to poddaje ocenie teraz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kmleon Zobacz posta
    Czy tylko mi się wydaje, że tam na fotce jest stara piątka z chamsko wklejonym MarkII? :-)
    hrabia Vader
    zakurzony EOS i szklarnia porośnięta pajęczynami

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hrabia_vader Zobacz posta
    Czy tylko mi się wydaje, że tam na fotce jest stara piątka z chamsko wklejonym MarkII? :-)
    Jako zywo.
    Idzie Panie nowe....

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

To zobaczcie jeszcze jak ten aparat wygląda od tyłu

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

To nawet nie zdjecia starej piatki tylko jakiegos przypadkowego wyguglanego rumorsaz sieci. Na zjeciu numer 2, tym od **** strony, nie ma przycisku direct print!! A przeciez dSLRa Canona bez przycisku direct print: "nie bylo, nie ma i nie bedzie!!"

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Strona 104 z 315 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów