Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Canon 40D DVD?

Piekarz
    Guest

Domyślnie Canon 40D DVD?

Witam,
    kupiłem niedawno lustrznake canon 40D w USA.
    w zestawie dostałem 2 płyty dvd. mam w związku z nimi pytanie?
    czy znajdują sie na nich jakies instalki programów? na jednej z nich mam kilka plików w PDF, na drugiej link do strony canona, gdzie są jakies smieszne porady dotyczące fotografowania ;-/
    próbowałem odpalic te płytki na dwóch komputerach i na oby poza tymi rzeczami nic nie ma.
    czy tylko tyle canon daje do lustrzanki za ponad 2 k zł, czy mam może jakoś zle skonfigurowany komputer i nie odczytuje mi całej zawartości płyt?
    z góry dzięki za odpowiedż.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piekarz Zobacz posta
    czy mam może jakoś zle skonfigurowany komputer i nie odczytuje mi całej zawartości płyt?
    z góry dzięki za odpowiedż.
    Masz źle skonfigurowany komputer...
    Szukaj tej opisanej EOS Solution Disk
    Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 15-09-2008 o 22:15
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

próbowałem odpalic te płytki na dwóch komputerach i na oby poza tymi rzeczami nic nie ma.
    A próbowałeś tylko managerem plików (np. Explorer) czy też programem do odtwarzania filmów (np. WinDVD)?

Np. do 30D dostałem dwie płyty DVD, na których są filmy - na jednej o cashbacku, na drugiej - "The World Through The EF Lens". W obydwóch przypadkach jest to wyraźnie opisane na kopertach płyt.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Piekarz
    Guest

Domyślnie

sorry chłopaki za zawracanie głowy. pod wpływem podekscytowania nowym aparatem nie zauważyłem ze w pódełku mam jeszcze 3 cd na którym własnie znajdują sie wszystkie niezbędne programy ;-p
    Dzięki za pomoc.
    temat uznaje za zamknięty.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

sorry chłopaki za zawracanie głowy. pod wpływem podekscytowania nowym aparatem nie zauważyłem ze w pódełku mam jeszcze 3 cd na którym własnie znajdują sie wszystkie niezbędne programy ;-p
    Dzięki za pomoc.
    temat uznaje za zamknięty.
    To jeszcze prośba na przyszłość - zanim zadasz kolejne pytanie zauważ, że w pudełku masz też instrukcję obsługi aparatu .

Domyślnie

W której masz opisaną również jego zawartość

Uprawnienia umieszczania postów