Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Co myślicie o taki zestawie do domewego portretu

Coś już napisał
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie Co myślicie o taki zestawie do domewego portretu

Witam!

Mam możliwość kupienia małego zestawu do domowego studia. Dwie lampy jak na zdjeciu, 2 parasoli i 2 statywy za 500zł. Jest jedno ale. W jednej z lamp są do wymiany trzy żarówki/żarniki n ie wiem jak to nazwać.
    Pytanie do znawców czy warty zestaw ceny? Oczywiście jest używany. Ile mogą kosztować i jaka może być cena takich "zarówek błyskowch"?

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Jeśli naprawa miałaby wynieść ~100zł, to proponowałbym zamiast tego:

http://www.funsports.pl/p,pl,33,zestaw+fun100.html

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gabrielr24 Zobacz posta
    Witam!

Mam możliwość kupienia małego zestawu do domowego studia. Dwie lampy jak na zdjeciu, 2 parasoli i 2 statywy za 500zł. Jest jedno ale. W jednej z lamp są do wymiany trzy żarówki/żarniki n ie wiem jak to nazwać.
    Pytanie do znawców czy warty zestaw ceny? Oczywiście jest używany. Ile mogą kosztować i jaka może być cena takich "zarówek błyskowch"?

500 zł to o 499 za dużo za ten złom

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

To sa zwykle palniki stosowane mi. takze w stroboskopach. Najprawdopodobniej sa to IFK-120 ktore mozna dostac w cenie 10zl za sztuke

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

wiesz... to Twoja decyzja. Ja bym się chyba nie pokusił o kupno takich rzęchów. Nie wiadomo czy palniki się poprostu wypaliły, czy może padła jakaś elektronika i przepala wszystkie palniki które się podłączy...

moim zdaniem szkoda kasy i nerwów.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Jestem po wymianie palinków 3zł/szt + 20 minut roboty więc wszystko działa bez problemu. Po długich targach sprzedawca zszedł do ceny 200zł za komplet. Chyba się pokuszę na taki zestaw.

Uprawnienia umieszczania postów