Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Plenery ślubne

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Nie ja rozpocząłem wątek, ale jestem ciekaw (tak jak autor wątku) opinii ludzi, którzy się tym zajmują zawodowo. Twoje 'krótkie i na temat' wypowiedzi nic nie wnoszą do wątku więc może lepiej się nie wypowiadaj. Szkoda Twojego cennego czasu.

Moje odpowiedzi wnoszą i to wiele. Oczywiście nie podaję odpowiedzi na tacy. Ale wystarczy uważnie przeczytać moje odpowiedzi połączyć je w całość i trochę zmusić szare komórki do działania. Wtedy znajdziesz odpowiedź na dręczące Cię pytania. Ale ty widzę wolisz impertynencje.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Oczywiście nie podaję odpowiedzi na tacy. Ale wystarczy uważnie przeczytać moje odpowiedzi połączyć je w całość i trochę zmusić szare komórki do działania. Wtedy znajdziesz odpowiedź na dręczące Cię pytania. Ale ty widzę wolisz impertynencje.
    Zorganizujmy grę terenową pt. "Co Sergiusz ma na myśli" W wolnym czasie porozwiązujemy rebusiki...

Nie wiem czy wiesz ale fora internetowe to miejsce prostych wypowiedzi tak żeby każdy Cie zrozumiał a nie dokonywał psychoanalizy żeby dowiedzieć się co masz na myśli..
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uprawnienia umieszczania postów