Pokaż wyniki od 1 do 10 z 63

Wątek: Plenery ślubne

Widok wątkowy

Agama
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    Zapraszam do mnie do studia. Będziesz miał dużo więcej czasu na zrobienie kilku zdjęć pary, niż ma to miejce przy foceniu ślubu w studiu.Zobaczymy czy to takie proste
    Ale mi się Misiu Kolorowy nie rozchodzi o czas, tylko o klimat studio - plener. Poza tym nie napisałam, że studyjne zdjęci są łatwe... Napisałam, że WIĘKSZOŚĆ robi na "auto" ustawieniach, co nie znaczy, że wszyscy i że nie ma kreatywnych fotografów studyjnych. Zdanie jest całkowicie subiektywne i oparte na osobistych doświadczeniach. Pozdrawiam - Ola :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Agama - http://www.marketing-news.pl/article.php?art=1513

Zbudować takie coś w kilku punktach w Polsce i kasa niesamowita bo rzeczywiście w większości zakładów foto zrobienie zdjęcia to podmiana tła i wciśnięcie spustu.

Oczywiście są kreatywni fotografowie studyjni których zdjęcia ślubne są bardzo fajne (żeby nie było że wkładam wszystkich do jednego wora).
    A ten w linku to nie ten sam co dawał sekretarkom w pracy aparaty i pilociki?

No i jak już napisałam, Nie mówię, że każde studyjne jest be.
    Jednakże... ;-) ja w przypadku 10 ostatnich zleceń na słowo 'studio' usłyszałam... '- studio?! nieeee...'
    Idąc dalej... rozwijając się pomyślałam, że otworzę studio... biznesplan i te sprawy, zbadałam rynek... No dobra i co dalej? Znajdę 1 na 10 par, które będą chciały sesje w studio (autopsja), a w tak zwanym międzyczasie co mam robic, klapac fotki do paszportu? Stwierdziłam, że to nie dla mnie. Chcę robi coś innego niż 'wszyscy' i robię np zdjęcia w nocy... W studio co najwyżej można księżyc wkleic :-)
    P.S. Ripek, zerknęłam na www, miodzio i szacunek, jesteś jednym z nielicznych na tym forum którzy dobrze mówią i dobrze robią to o czym mówią :-)
    Ostatnio edytowane przez Agama ; 19-09-2008 o 00:16 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów