Ale mi się Misiu Kolorowy nie rozchodzi o czas, tylko o klimat studio - plener. Poza tym nie napisałam, że studyjne zdjęci są łatwe... Napisałam, że WIĘKSZOŚĆ robi na "auto" ustawieniach, co nie znaczy, że wszyscy i że nie ma kreatywnych fotografów studyjnych. Zdanie jest całkowicie subiektywne i oparte na osobistych doświadczeniach. Pozdrawiam - Ola :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A ten w linku to nie ten sam co dawał sekretarkom w pracy aparaty i pilociki?
No i jak już napisałam, Nie mówię, że każde studyjne jest be.
Jednakże... ;-) ja w przypadku 10 ostatnich zleceń na słowo 'studio' usłyszałam... '- studio?! nieeee...'
Idąc dalej... rozwijając się pomyślałam, że otworzę studio... biznesplan i te sprawy, zbadałam rynek... No dobra i co dalej? Znajdę 1 na 10 par, które będą chciały sesje w studio (autopsja), a w tak zwanym międzyczasie co mam robic, klapac fotki do paszportu? Stwierdziłam, że to nie dla mnie. Chcę robi coś innego niż 'wszyscy' i robię np zdjęcia w nocy... W studio co najwyżej można księżyc wkleic :-)
P.S. Ripek, zerknęłam na www, miodzio i szacunek, jesteś jednym z nielicznych na tym forum którzy dobrze mówią i dobrze robią to o czym mówią :-)