Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 63

Wątek: Plenery ślubne

Agama
    Guest

Domyślnie

Ripek Dobre porównanie z tą rurą ;] Całkowicie się zgadzam z Twoją wypowiedzią.
    Oprócz tego, dodam jeszcze... idąc tokiem rozumowania gwozdzta... Sesja ślubna w warunkach studyjnych ma tyle samo wspólnego z reportażem ślubnym co sesja w plenerze (zmienia się tylko miejsce). Poza tym, młodzi decydując się na sesje plenerową mają praktycznie pewnośc niepowtarzalności ujęc... Zosia oglądając zdjęcia ślubne Marysi... - o brama z bluszczem, miałam sesje w tym samym studio... bez sensu. W większości rola fotografa w studio polega na wciśnięciu spustu (światło oczywiście jest ustawione, podobnie jak aparat na statywie), ustawieniu modeli i rozwinięciu "odpowiedniego" tła... dla mnie zero kreatywności i naturalności, a i małpa sobie poradzi (w sensie zamiast człowieka, nie aparatu;-)

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Agama - http://www.marketing-news.pl/article.php?art=1513

Zbudować takie coś w kilku punktach w Polsce i kasa niesamowita bo rzeczywiście w większości zakładów foto zrobienie zdjęcia to podmiana tła i wciśnięcie spustu.

Oczywiście są kreatywni fotografowie studyjni których zdjęcia ślubne są bardzo fajne (żeby nie było że wkładam wszystkich do jednego wora).
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Przed Ślubem i to bez znaczenia czy w studio czy plenerze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Przed Ślubem i to bez znaczenia czy w studio czy plenerze.
    To się*nazywa sesja narzeczeńska...
    Pkt 8 regulaminu forum

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jak ją zwał tak ją zwał. Trzeba oczywiście pamiętać o obrączkach. Najlepiej zdjęcia robić przed ślubem i przemawia za tym wiele argumentów. Najgorzej poza dniem ślubu. Po ślubie jeszcze jak cię mogę.

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Podaj te argumenty proszę.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Agama - http://www.marketing-news.pl/article.php?art=1513

Oczywiście są kreatywni fotografowie studyjni których zdjęcia ślubne są bardzo fajne (żeby nie było że wkładam wszystkich do jednego wora).
    ripek, i nawet ci kreatywni jak wpada PM do studia i mają 30 lub 45 minut na sesję nie są kreatywni na poczekaniu i nie wymyslają nic na poczekaniu -znam świetnych kreatywnych co mają od kilku do dwudziestu kilku par w sobote- na ile można być kreatywnym...??? Co innego jak masz 1-3 plenerów w tyg...

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    ripek, i nawet ci kreatywni jak wpada PM do studia i mają 30 lub 45 minut na sesję nie są kreatywni na poczekaniu i nie wymyslają nic na poczekaniu -znam świetnych kreatywnych co mają od kilku do dwudziestu kilku par w sobote- na ile można być kreatywnym...??? Co innego jak masz 1-3 plenerów w tyg...
    Haha .. no przy 3 plenerach w tygodniu jestem baaaardzo kreatywny Ale staram się jak mogę. Jeśli para nie wykazuje zbytnej pomysłowości lub nie ma jakiegoś konkretnego hobby które można wykorzystać do zdjęć to się robi standardową sesję. Nie każdy musi mieć zdjęcia w błocie czy samolocie. Ważne żeby wszyscy byli zadowoleni ze zdjęć. Na 2 sezony odpukać nikt mi nie powiedział że zdjęcia mu się nie podobają.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

To para ma mieć pomysły?

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Sergiusz, nie odpowiedziałeś. Bierzesz udział w dyskusji rzucając stwierdzenia, nie popierając ich niczym...

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Najlepiej zdjęcia robić przed ślubem i przemawia za tym wiele argumentów. Najgorzej poza dniem ślubu. Po ślubie jeszcze jak cię mogę.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów