Szyba jak widac jest czysta wiec mi nie przeszkadzaa tak na serio to te reflexy na niej sa wrecz niezbedne :-)
Czekamy na kolejne zdjecia zza kokpitu (moze jakies z ujeciem ziemi i innych samolotow zarazem)
Szyba jak widac jest czysta wiec mi nie przeszkadzaa tak na serio to te reflexy na niej sa wrecz niezbedne :-)
Czekamy na kolejne zdjecia zza kokpitu (moze jakies z ujeciem ziemi i innych samolotow zarazem)
To moze takie?
Dla mnie kwintesencja lotu na duzej wysokosci...
Piękne!
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Oglądałem ostatnio Twoje zdjęcia na onephoto-wszystkie fotki rewelka!
Aparat Foto
nigdy nie zadawałem sobie podobnego pytania, ale jeśli faktycznie jest to możliwe to dajcie jakieś namiary.No i gdzie można kupić bilet na taki lot?
Kolejne rewelacyjne zdjęcie. Brawo!
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Pokazcie mi jeszcze jakies zdjecia gdzie forumowicze ciagle pisza o zazdrosci?
Takie reakcje stawiaja mnie w bardzo klopotliwej sytuacji i nie za bardzo wiem jak sie zachowac, zeby nie sprawic komus przykrosci![]()
Nikomu nie sprawisz przykrościJest zupełnie oczywiste, że nie każdy może zasiąść za sterami myśliwca. Wielu chciałoby mieć taką możliwość ale to jest zazdrość w zupełnie pozytywnym znaczeniu. I z lekkim przymrużeniem oka. Nie mylić z zawiścią
Robisz naprawdę fajne zdjęcia, chętnie obejrzę resztę.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
dawno juz nie widzialem tak odlotowych fotek![]()
Dziekuje Kolaj. Niby tak, tylko w moim przypadku bardzo czesto slysze oprocz zazdrosci o plecach, wejsciach i ukladach.
To teraz dla odmiany cos bardziej przyziemnego, ale podkreslajacego range wojownika, czyli pilota wojskowego...
Cos w stylu: "...i kto jest ze beściak?..."