Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: Pasożyt?

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

zdjęcie tutaj
    http://www.canon-board.info/showpost...8&postcount=44

Jak tak was czytam to dochodze do wniosku, że na paskudny egzemplarz natrafiłam.
    Sid no właśnie utrafiłes w samo sedno. Widzę, że jak na mężczyzne wyjątkowo dobrze rozumiesz co czuje kobieta w tej sytuacji
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Bywalec
    Miasto
    Wroclaw

Domyślnie

poczekaj, może jednak sam wróci do rozmowy, a wszystko wiemy z Twego punktu widzenia, także prawda leży gdzieś pewnie pośrodku.
    Ja bym poczekał na jego ruch- czy zapomniał, czy nie
    40D + 17-85 IS USM + 70-300 IS + Metz 58 AF-1 + lowepro fastpack 350 + Velbon Sherpa 600R + monopod Manfrotto i stalki na M42

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Gratuluję Ci wygranej. Reszta - to już z gatunku TV Romantica. Tylko rodziców sobie nie wybieramy. Pozdrawiam!

PS. Wczoraj ukradli mi rower
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 09-09-2008 o 14:38
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Z cyklu "dlaczego maniakalni hobbysci maja ciezkie zycie. Czesc dziewiata: zwiazki"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Cyknęliście zdjęcie swojej połowicy. Do połowicy ktoś zadzwonił sugerując aby wysłała zdjęcie na konkurs. Połowica pyta a w zasadzie stwierdza "ale nie bedziesz mieć nic przeciwko, nie?" i wysyła zdjęcie, nie wspominając nic o autorze. Połowica wygrywa. Chwali się Tobie. W rozmowie mówi, że proponował oddać ten rower osobie, która zachęciła do wysłania tego zdjęcie...o Tobie nic nie wspomina.

No i jak?

W sumie to nie wiem co napisać ... że z dziwnym człowiekiem żyjesz? Chyba nie mogę - nie znam go. Że ma tupet?

Jeśli bym wysyłał w ten sposób zdjęcie na konkurs to na pewno nie podałbym siebie za autora, a wskazał prawdziwą autorkę... potem przy wygranej byłaby świetna niespodzianka i masa radochy. Jest tak jak jest, wyszło to brzydko. W dodatku pomysł z oddaniem wygranej

Chodzi mi raczej o to jak się kobietaw takiej sytuacji wobec mężczyzny powinna zachować chcąc zdrowo rozwiązać tę sytuację.
    wymierzyć parę liści? może to znak, że trzeba 'zmienić na lepszy model'?

Pozdrawiam,
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Czyli siostra, nie kolega. Łagodny wariant odpada. Źle rafiłaś. Jak jest dobrze, to jest dobrze. Jak nie będzie kolorowo, to facet ucieknie do siostry, albo do mamusi. To nie jest ostrzegawcze swiatełko, to jest full alarm.
    Ed.: Dodam jeszcze, że nie mam 18 lub 20 lat. Przeżyłem na tym świecie już prawie pół wieku. Widziałem sporo związków jak się tworzą i sporo jak się rozpadają. Jeśli piszesz prawde i tylko prawdę, to powiem jedno: uciekaj, póki na to czas.
    Ostatnio edytowane przez fret ; 09-09-2008 o 21:19

Domyślnie

Jeszcze raz dżiękuję za wszystkie męskie punkty widzenia, bo są naprawdę nieocenione.

Docisnęłam trochę. Wydawało mi się, że faceci są na tyle logicznie i analitycznie myślący, że treba bedzie az przekładać całą sytuację na " a co byś ty zrobiły gdyby tobie...."....w każdym razie poskutkowało. Przeprosiny przyjęte.
    Ja w każdym razie muszę bardziej pilnować swojej pracy i nauczyć się na chłodno podejmować decyzje.
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 09-09-2008 o 21:26

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Jak nie będzie kolorowo, to facet ucieknie do siostry, albo do mamusi..
    ... z rowerem.
    Ostatnio edytowane przez terminator ; 09-09-2008 o 21:36

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

A ja skontaktował bym się z organizatorem konkursu, (wysłał slajd) i zapytał dlaczego zdjęcie Twojego autorstwa bierze udział w konkursie skoro go nie zgłaszałaś i dlaczego nie zapytali o "RAW" osoby która zgłaszała fotkę! czyt. dlaczego nie sprawdzili czy to faktyczny autor zdjęcia, a Ty jako właściciel fotki, czekasz na nagrodę i ukaranie oszusta. "OKO ZA OKO..." ;-)

Domyślnie

zrobiłbys to swojej żonie??

nie robię cyfrowo zdjęć tylko analogowo

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów