Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Pasożyt?

Zablokowany
    Miasto
    białystok

Domyślnie

zachował się jak burak.

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01 Zobacz posta
    No i zaraz odezwą się domorośli adwokaci.
    A spodziewałeś się w tym przypadku księży czy bardziej psychoterapeutów?
    Regulamin pkt 8.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

A gdzie wyczytałeś w treści tekstu autora, że ktoś się podpisał pod cudzym zdjęciem.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Przecież bez podpisu tego zdjęcia nie wysłał.
    Do tego paenka wspomina, że "nie wspomniał nic o autorze" jak się domyślam - prawdziwym autorze.
    Jak dla mnie to generalnie poniżej krytyki
    (żeby nie było niedopowiedzeń - zachowanie połowicy)
    Ostatnio edytowane przez aleks ; 09-09-2008 o 08:53

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Przecież "połowica" zapytała autora czy może wysłać. Nie popadajmy w skrajności.
    A po drugie to w małżeństwie i tak wszystko jest wspólne :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Prawa autorskie nie są wspólne.
    Zresztą, spadki też.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Zapytanie o zgodę poprzez zaskoczenie w ogóle tematem i zademonstrowanie swojej euforii zaowocowało u mnie wyłączeniem rozsądku z prądu. Zapytanie o zgodę miało raczej formę stwierdzenia "pewnie nie masz nić przeciwko, nie?"
    Wysłanie zdjęcia wyglądało tak, że wysłał je spod swojego maila,dołączył jakiś opis zdjęcia pod kątem tematu konkursu i koniec.
    Nie będę go ciagała przecież po sądach, bez przesady. Chodzi mi raczej o to jak się kobietaw takiej sytuacji wobec mężczyzny powinna zachować chcąc zdrowo rozwiązać tę sytuację.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

a mozę wystarczy rozmowa z ta osoba??
    powiedziec ze dobra zdjęcie wygrało konkurs (a nie ta osoba co je wysłała!!) to cieszysz się ale czemu "obcej" osobie oddawać rower szczególnie ze ona nie miała nic do zdjęcia (pewnie nawet blendy nie trzymała ) to tak jak ja dowiadując się z drugiej ręki (od kogoś, z forum, jakiejś gazety etc) miałbym im oddawać nagrode bo mnie o tym konkursie poinformowali.. - choć tu ta osoba raczej nakłoniła do wzięcia udziału w konkursie ale...

mysle że powinnąs tej połowicy powiedzieć ze to też Twoja nagroda i nie zgadasz sie zeby ona była komuś oddana. możesz to uargumentowac zę będziesz miałą czym na zdjęcia jeździć
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

jmarciniak
    Guest

Domyślnie

3tygodniowy ból głowy w połączeniu z kilkoma imprezami z kolezankami tylko i wylacznie zrobi swoje a tak na powaznie to poprostu powiedz mu co i jak i zeby sie zastanowil nad swoim zachowaniem i postepowaniem.

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    Nie będę go ciagała przecież po sądach, bez przesady. Chodzi mi raczej o to jak się kobietaw takiej sytuacji wobec mężczyzny powinna zachować chcąc zdrowo rozwiązać tę sytuację.
    Ano dokładnie tak samo jak mężczyzna wobec kobiety. Chcąc zdrowo rozwiązać tę sytuacje należy mocno i zdecydowanie ustawić granice. "Połowic" wszedł w Twoją przestrzeń i , delikatni ujmując, dokonał pewnych zniszczeń. Po prostu zignorował Twoją osobowość, Twoje prawo do decydowania o Twoich sprawach, Twoje prawo do konsumowania owoców Twojej pracy. Czeka Was poważna rozmowa o granicach, szacunku, zaufaniu i jeszcze paru sprawach, które w sumie składają się na ZWIĄZEK. Radzę zróbcie to szybko, bo ten incydent to światł ostrzegawcze, coś zaczyna pękać! Za kilka lat może już nie być czego ratować.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów