A ja nie widze zadnych zdjec tutaj... :/ a jestem ciekawy katowic![]()
A ja nie widze zadnych zdjec tutaj... :/ a jestem ciekawy katowic![]()
"Palacze, którzy zdadzą sobie sprawę ze swoich nawyków, mogą je zmienić lub zastępować palenie inną aktywnością oralną."- The Merck Manual- podrecznik diagnostyki i terapii.
0D, 10-400 f0.0 StereoIS TurboUSM i inne takie...
Troyan, na trasie do Krakowa widziałem kogoś na moście z aparatem, ale nie sądziłem, że to TyMiałem tylko cichą nadzieję, że to nie mobilny fotoradar
[3., bez numeru] Nie mierzyłem linijką, ale odnoszę wrażenie jakby fotka (budynki i most) troszeczkę się waliła w prawo, no i wciągająca dynamika drogi z 1-ki bardziej mi się jednak podoba.
Poza tym, ciekawie przedstawiasz miasto, szczególnie 2-ka ma w sobie to "coś" z miasta. Szczerze, to nie myślałem, że z K-c tyle można "wyciągnąć". Na dłużej byłem tam 25 lat temu jako mały szczyl i (stereotypowo) kojarzy mi się wyłącznie z kopalniami i brudnymi kurteczkami po spacerze![]()
To nie ja, zdjęcie nie jest z tego okresu, powstało trochę wcześniej.
No tak, nie umiem tak poprostowac zdjęcia żeby obydwie strony były proste.[3., bez numeru] Nie mierzyłem linijką, ale odnoszę wrażenie jakby fotka (budynki i most) troszeczkę się waliła w prawo
Dzięki. To wynika z tego że się juz pogodziłem, że muszę tu mieszkaćPoza tym, ciekawie przedstawiasz miasto, szczególnie 2-ka ma w sobie to "coś" z miasta. Szczerze, to nie myślałem, że z K-c tyle można "wyciągnąć". Na dłużej byłem tam 25 lat temu jako mały szczyl i (stereotypowo) kojarzy mi się wyłącznie z kopalniami i brudnymi kurteczkami po spacerze![]()
Jak sie nie ma co się lubi to się lubi co sie ma.
Kolejne dwa:
05. Budynek Superjednostki:
06. Parasolka:
Więcej zdjęć z Katowic mam an blogu w stopce![]()
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Słupy w tym fajnym świetle są fajne .. i superjednostka ...horror(kto to wymyślił?).
Super ta fotka z parasolem - szkoda, ze juz taki sprany, fajniej by kontrastowal z surowoscia balkonow![]()