ależ ja Ci zazdroszcze tych widoków, zdjęć
ależ ja Ci zazdroszcze tych widoków, zdjęć
odnośnie wszystkich zdjęć w tym wątku:
widać w nich pasję, zacięcie, wytrwałość i niezłe umiejętności. Są bardzo dobre.
Mój poprzednik b.dobrze napisał - masz zacięcie, 8 godzin w zasiadce!Efekty wszystko rekompensują. Lubię oglądać Twoje fotografie, dobrze że dbasz o wątek
Pozdrawiam
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
325 Jastrząb
czuję się obserwowana... nie boisz się ich?
żeby nie było, podobają się :P
proponuje abys reszte zdjec myszakow pokazal latemjak juz sam zauwazyles to gdzie nie zerkniesz to wszedzie myszaki
zdjecia oczywiscie jakosciowo jak i akcjowo swietne ,ale czuje przesyt tym gatunkiem![]()
A powiedz ilu baterii używasz i jak się z nimi obchodzisz, że wytrzymują 8 godzinne siedzenie na mrozie?
Ile zdjęć klapniesz w tym czasie - jeśli można wiedzieć?
Zdjęcia rewelacja!
używam gipa, w którym mam dwie baterie, przy -20stopniach po 8 godzinach mam jeszce wg wskazań body 1/3 stanu baterii, jadąc oczywiście z włączoną stabilizacją, co do ilości zdjęć to jak jest co robić to nawet 16gb rawów, przeważnie a zwłaszcza ostatnio gdy drapole ze wschodu poodlatywały 4gb wystarcza.
Jak latem będę czaple katował to mi napiszesz żebym na zimę zostawił:-D
Generalnie wrzucam zdjęcia na bieżąco nie wstawiam zdjęć z szuflady. Jak robię drapole to są drapole, jak się ociepli będą ptaki błotno-wodne i drapieżniki oczywiście :-D. Jeszcze kilka wypadów mam nadzieję na myszaki zaliczyć do końca tej zimy więc jak będą jakieś ciekawe foty to pewnie pokażę. Potem przesiadka na inne gatunki.
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 17-02-2010 o 18:29 Powód: Automerged Doublepost