Wydaje mi sie ze paru tutaj tez to grozi![]()
Wydaje mi sie ze paru tutaj tez to grozi![]()
...
O zazdraszczaniu sygnaturek byl juz watek, idzcie sobie tam: http://canon-board.info/showthread.php?t=3607 albo ja was tam bede musial przenosic, chociaz prosilbym o nie dostarczanie nadmiaru pracy moderatorom .
Jesli dobrze pamietam to chyba byly Ateny.
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX
Slabo pamietasz ;-) Na IO nie ma golfa :-)Zamieszczone przez Anvers
Zwroc uwage na ladnie w paski przystrzyzona trawke na fairway, po ktorej maszeruje koles dzierzac tabliczke, na ktorej sa nazwiska rozgrywajacych ten dolek zawodnikow wraz z ich aktualnym wynikiem. W tle masz po prawej stronie kibicow tloczocych sie obok fairway, natomiast w oddali trybuny otaczajace tzw. green :-)
Poza tym - jak juz wczesniej wspominalem - widzialem cala serie zdjec tego paparazzii zdecydowanie bylo to na polu golfowym ;-)
A tak juz kompletnie na marginesie to najbardziej z calego zestawu podobaja mi sie nakolanniki... widac, ze koles dba o garderobe![]()
No tak....chyba sie kropnalem. Chyba lepiej zapamietalem serie zdjec z olimpiady. Tez mieli niezłe "uzbrojenie" :smile:
Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX
Nawet w Hydeparku trzeba sie trzymac tematu a dyskusje OT moga byc wydzielane i przenoszneZamieszczone przez mmsza
.
Jest watek o smiesznym zdjeciu - gadajcie o smiesznym zdjeciu, rozmowy o sygnaturkach - kierujcie do odpowiedniego watku![]()
Hydepark nie znaczy od razu zezwolenia na dowolne offtopikowanie w dowolnym watku Hydeparkowym.
apropo nakolanników, to chyba ma je po to, że jak mu się w końcu nogi ugną pod tym ciężarem, to żeby za bardzo kolanami nie przyłożył. Na trawie to jeszcze jak cię mogę ale tak np. przy dochodzeniu do samochodu, na betonie, to już nie będzie zbyt przyjemne chyba
![]()
Coś tam jest do pstrykania
To jest prawdopodobnie zdjecie z olimpiady bo... olimpiada to okres pomiedzy igrzyskami olimpijskimiZamieszczone przez Anvers
i trwa ok 4 lat.
bylo juz to zdjecie na tym forum :-) i wtedy padlo stwirdzenie ze gosciu chodzi na czworakach (stad te nakolanniki) a wstaje tylko do robienia zdjec