Mi najbardziej pasuje #1. Fajny kadr i samochód ładnie odcina się od tła![]()
no jedynka fajna i najfajniejsza
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
jedyne co zmieniłbym w 'najfajniejszej jedynce' to szybkość migawki - poprostu zamroziłeś akcję... kolejne dwa zdjęcia wypadły znacznie lepiej bo widać że koła się kręcą...
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 03-06-2008 o 20:46
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 03-06-2008 o 22:32
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
1. prawdopodobnie tyle kurzu nie podniosłoby się od jeepa jadącego 10km/h, a włosy pasażerki nie byłyby w takim stopniu podwiewane przez wiatr,
2. gdyby kierowca w momencie robienia zdjęcia hamował, raczej nie patrzyłby się na pasażerkę siedzącą obok,
3. skoro nie jesteś w stanie przyjąć krytyki odnośnie swojego zdjęcia to dlaczego je tu publikujesz?
Pozdrawiam,
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
prawdopodobnie, ale wystarczyło się przejśc po tym terenie i przekonać się ile kurzu podniosi się z pod nóg spacerując tamprawdopodobnie tyle kurzu nie podniosłoby się od jeepa jadącego 10km/h,
były, wiało dość mocnoa włosy pasażerki nie byłyby w takim stopniu podwiewane przez wiatr,
(1)patrzył ponieważ to była jazda rekreacyjna, kierowcy wozili ludzi z tłumugdyby kierowca w momencie robienia zdjęcia hamował, raczej nie patrzyłby się na pasażerkę siedzącą obok,
jestem czy gdzieś napisałem że nie, nie umiesz odczytywać tych znaczków"skoro nie jesteś w stanie przyjąć krytyki odnośnie swojego zdjęcia to dlaczego je tu publikujesz" ?
spoko....rozumiem że fotki do bani ? czy raczej nie powinienem reagować na opinieTy, jako fotograf, powinieneś wybierać takie momenty aby zdjęcia były ciekawe. Jeśli samochód akurat zahamował, tym gorzej dla zdjęcia?
Ostatnio edytowane przez 1507 ; 04-06-2008 o 07:58
Rób, jak uważasz. Moim zdaniem, po prostu staraj się wyciągać wnioski z opinii a nie staraj się bronić i usprawiedliwiać. Te wnioski pozwolą Ci robić lepsze zdjęcia w przyszłości. Szczególnie, że w tym przypadku to była bardzo konstruktywna krytyka, z informacją, co według komentatora powinieneś zmienić.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie