Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: 1000D czy 40D na wakacje...?

Bywalec Awatar LemonR
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VANT Zobacz posta
    hmm.... ciekawe czy są na forum użytkownicy którzy tak jak ja nie maja problemu z AF w 350D....może z moją puszką jest coś nie tak?? ale na 3GB zdjęć z wyjazdu nie mam żadnego z przestrzeloną ostrością...szkłą to żadna rewelka ale mam 50 1.8 II, 55-200 no i kit 18-55 II..
    Na początku jak kupiłem aparat to oczywiście nie było tak kolorowo, ale po załapaniu o co kaman problemy się skończyły...
    Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    Wiesz, ja generalnie też nie narzekam. Puszkę mam, zdjęcia wychodzą i zamierzam wymienić dopiero gdy mi się, odpukać, zepsuje czy mi ją buchną. Ale np. działające sprawniej boczne bym przywitał z radością. A i pewnie w 40D z centralnym trzeba się mniej pieścić i mniej wyczuwać o co kaman.
    No to jest nas trzech. Oczywiście zdarzają mi się nieostre fotki ale to rzadkość.
    Gdzieś na forum leży fajny wątek o zasadzie działania układu AF, budowie czujników itp. Wszyscy mający problemy powinni od niego zacząć.

Bywalec Awatar CFR
    Miasto
    lazurowe wybrzeze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LemonR Zobacz posta
    /.../fajny wątek o zasadzie działania układu AF, budowie czujników itp. Wszyscy mający problemy powinni od niego zacząć.
    Moze to nie jest watek a artykul, ale moze sie przydac
    Klinkij TUTAJ

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów