Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dlaczego nie działa powiadamianie i nie mam "Avatara"?

Domyślnie Dlaczego nie działa powiadamianie i nie mam "Avatara"?

Zwracam się, do bardziej obeznanych z tym "Forum", z prośbą o pomoc! Nie potrafię zanleżć (w gąszczu raklam i innych śmieci) przycisku (?) lub tematu o powiadamianiu na mojego "mejla" o odpowiedziach, w których biorę udział. Nie działa mi też "Avatar" chociaż umieściłem go w moim profilu. Co jeszcze należy zrobić? Proszę o wyrozumiałość! Nie jestem zbyt oblatany z techniką komputerową (nie to pokolenie!).

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Panel użytkownika > Edycja opcji > Domyślny tryb powiadamiania o postach

Jeżeli założysz wątek na forum albo napiszesz post w wątku innego użytkownika możesz automatycznie dodać go do listy śledzonych wątków. Wybierz tryb powiadamiania o nowych postach w ramach śledzonego wątku.

Domyślnie

Wielkie Dzięki!
    Już to sobie ustawiłem. Bardzo mi pomogłeś! Nadal jednak nie wiem dlaczego mój "Av." nie jest wyświetlany? Oczywiście w "profilu" poustawiałem wszytstko tak jak mi się wydaje aby to działało. (?)

Ostatnio edytowane przez Preskaler ; 07-09-2008 o 08:33

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Adblock (dla leniwych) lub noscript (dla ludzi, nie bojacych komplikowac sobie życia) - i forum stanie sie bardziej przejrzyste. Aż sobie nie wyobrażam, jak wygląda u Ciebie strona główna onetu czy wp.pl...
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Preskaler Zobacz posta
    Wielkie Dzięki!
    Już to sobie ustawiłem. Bardzo mi pomogłeś! Nadal jednak nie wiem dlaczego mój "Av." nie jest wyświetlany? Oczywiście w "profilu" poustawiałem wszytstko tak jak mi się wydaje aby to działało. (?)
    Podkreślenie wskazuje kluczowe zdanie nie pokazuje bo nie ustawiłeś Avatara tylko zdjęcie..
    Jak wybierzesz opcję "edit your profile" to potem drugie od góry po lewej masz "edytuj zdjęcie" a 4 opcje niżej masz "edytuj Avatar" - pewnie o to chodzi..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Domyślnie

Dzięki "arturs"! To będzie "TO"!
    Trochę wyrozumiałości "Wats0n"! Jak wspomniałem wcześniej nie należę do pokolenia "komputerowego" ani "anglojęzycznego". Spróbuj sobie wyobrazić, że robisz uwagi (potencjonalnemu) rówieśnikowi Twojego ojca (może nawt dziadka?).
    P.S.
    Powiadamianie już działa! "Avatar" jak widać - też!
    Jeszcze raz DZIĘKI!
    Ostatnio edytowane przez Preskaler ; 07-09-2008 o 12:21

Domyślnie

Litości "wojkij"!
    To nie na moje zdolności komputerowe. To mi wygląda na sadyzm!
    Ja się już cieszę jak mnie klawiatura po palcach nie gryzie.
    Do mnie proszę po polskiemu!

Uprawnienia umieszczania postów