Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
Z innej beczki. Jeden feler, który zauważyłem (nie wiem czy uda mi się zrozumiale wysłowić): gumka*, która miała za zadanie przytrzymywać przy gripie wymontowaną klapkę od aparatowej komory na baterię, została przeze mnie oderwana. No i teraz owa klapka troszku się chyboce przy zmianie położenia aparatu. Jednak myślę, że odezwie się u mnie Pomysłowy Dobromir i jakoś sobie z tym poradzę. W ostateczności będę klapkę chował do torby/plecaka.
Dokładnie mam to samo. Chodzi o miejsce gdzie chowa się klapkę od baterii z aparatu. Jest tam taka szczelina i gdybyśmy włożyli samą klapkę to byłaby luźna. W związku z czym na jednej stronie "wnęki" jest przyklejona gąbka (malutki kawałek). I ten kawałek gąbki jest trochę za duży - w związku z czym wkładając klapkę można spowodować odklejenie się tej gąbki. Rozwiązanie? Ja ją lekko przyciąłem. I jest dobrze. A na upartego to można wywalić ten kawałeczek gąbki i zamiast niej włożyć trochę papieru - żeby się klapka nie tłukła. Wg mnie to jest pomijalna "wada" gripu.