Do mnie najbardziej trafia 1. lubie takie minimalistyczne klimaty.
pozdrawiam
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
A masz jakies szersze kąty, bo sceneria chyba byla na tyle dobra, ze cos szerszego popleniles..
1 bardzo OK, a tamte tak jakos wyrwane z kontekstu..
piotrek72t: dziękuję za opinię
BX19TRD: he he he ... musiałeś troche żałować jak juz zajrzałeś i jednak nie było "Samotnej ..."Dziekuję za opinię
Skupiałem się raczej na takich detalach jako że pojedyncze motywy było trudno w szerokim kącie uwypuklić - być może za mało "chodziłem" dookoła obiektów. Fot 2 - teraz widzę że mogłem troche niżej i szerzej skadrować wtedy były by takie półkoliste ściany jeszce widać. Podejścia z drugiej strony niestety nie udąło mi się znaleźć.
Fot 3 - troche nizej były jeszce 2 arkady a pod nimi dach, jak sie potem okazało to był dach sklepu - pewnie dlatego dzwonnica nie ma sznura. Na prawo zaczynała się jakaś sciana , ale fakt mogłem troche jeszce podejść i strzelić pod innym kątem spod tej ściany. Trudno jakoś z tym wyżyje a następnym razem postaram sie lepiej kadrować.
Dziękuje za porady
PS: jak znajdę chwilę czasu to dodam jeszcze jakieś "szersze" ujęcia.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mik81 ; 04-09-2008 o 15:06
ekstra sa te biale domki))
Jakbys robil te foteczki o wschodzie albo o zachodzie slonca, to by bylo bardziej przejzyste powietrze- niebo by bylo bardziej niebieskie
![]()
Wiem i żałuje ze miałem tylko 3h i to pomiedzy 13:00-16:00 na zwiedzenie całej wyspy (taka duża to ona nie jest) z całą wycieczką. Słyszałem i widziałem jak pięknie komponują sie zachody słońca z tymi biało/niebieskimi budynkami. Niestety nie dane mi było tego uwiecznić. Ehhh ...
Dziękuję za komentarz![]()
Pierwsze trzy - bardzo mi się podobają. Powściągliwe w kolorze, naturalne i ładnie skomponowane.
6 także mi się podoba i wcale mi nie przeszkadza, że niebo nie nazbyt niebieskie. Troszkę więcej ostrości by się zdało...?