Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Paint Shop Pro 9 lub Adobe Photoshop CS2

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Z Adobe nie mialem do czynienia natomiast mam PSP 9 i bardzo sobie chwale. poza jednym - nie wywoluje RAW z 20D i 350D (pewnie za jakis czas zrobia upgrade). Wszystkie inne funkcje pracuja doskonale i nie ma z nimi problemow. Jesli znasz opisy tych programow to nie powinienes miec problemow z wyborem. Mozliwosci tych softow sa na tym samym poziomie.
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Dopiero zaczyna Awatar Czankra
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krecio
    Z Adobe nie mialem do czynienia natomiast mam PSP 9 i bardzo sobie chwale. poza jednym - nie wywoluje RAW z 20D i 350D (pewnie za jakis czas zrobia upgrade). Wszystkie inne funkcje pracuja doskonale i nie ma z nimi problemow. Jesli znasz opisy tych programow to nie powinienes miec problemow z wyborem. Mozliwosci tych softow sa na tym samym poziomie.
    Krecio, mój PSP 9 wywołuje rawy z 20D Jeżeli chodzi o możliwe opcje to nie jest może szczyt, ale ostrość, bilans bieli i ekspozycję można regulować.
    "Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
    EOS20D | EF 17-40mm f/4L USM | EF 24-105mm f/4L IS USM| 580EX

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Mea culpa! Z ta "20" to sie rozpedzilem. Natomiast z cala pewnoscia nie moge tego zrobic z CR2 z "350".
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Uprawnienia umieszczania postów