Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: Załamka :(

Widok wątkowy

Jogi
    Guest

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za podniesienie na duchu Zaraz wyruszam w plener na gdańskie forty, jeśli ktoś kojarzy
    gwozdzt - co do nie przemyślanej i nie do końca potrzebnej przesiadki na lustro to po części masz rację, byłem trochę pod wpływem impulsu, jednak cały czas mam wielką ochotę ogarnąć to wszystko i robić fotki, które chociaż mi samemu będą się podobały. W połowie września będę tydzień na majorce i chciałbym przywieźć jakieś "przyzwoite" zdjęcia. I też przyznam Ci rację, że za dużo czytania forum i opinii innych wcale nie pomaga, tylko namiesza w głowie jeszcze bardziej, przynajmniej takiemu laikowi jak ja bez własnego zdania w temacie. Zgodnie z radami pozostałych forumowiczów powolutku będę się uczył, oglądał zamieszczane przez Was fotki, no i próbował, próbował i jeszcze raz próbował. Nie ukrywam że zabawa w foto jest straaaasznie wciągająca Dziękuję i pozdrawiam

Wielkie dzięki za linki

ci-nek , dzięki za spostrzeżenia, czytałem, że wiele osób chwali sobie starsze szkła mocowane na gwint M-42 czy jakoś tak, muszę bardziej zgłębić temat i możliwe że pójdę za Twoją radą. Ale to powoli, wszystko w swoim czasie, dopiero zaczynam
    Ostatnio edytowane przez Jogi ; 02-09-2008 o 14:23

Uprawnienia umieszczania postów