Witam wszystkich, jestem posiadaczem C-450D+Kit 18-55 IS, przesiadłem się ze zwykłego kompaktu, od pewnego czasu staram się uważnie czytać owe forum i powiem Wam że jestem załamany swoją niewiedząTemat foto jest tak obszerny, że mimo szczerych chęci odechciewa się w niego zagłębiać. Czytam różne posty i tematy z problemami użytkowników i nawet nie rozumiem odpowiedzi na ich pytania <załamka>. A do tego ostatnio jeszcze wyczytałem, że zestaw 450D wychodzi raz udany, raz nie
Ze swoich fotek zachwycony nie jestem, powoli zdobywam wiedzę o przysłonach, migawkach, AF itp. Przyznam się, że spodziewałem się cudów po zakupie tego lustra, no i się rozczarowałem, z resztą pewnie nie ja jeden amator fotografii. Co mi pozostaje? Zostanę z tym lustrem chcąc nie chcąc, pewnie sprzęt jest dobry, z obiektywu kitowego widziałem, że wprawna ręka i oko też jest w stanie coś wycisnąć, nie zakładam że kupiłem jakiś gorszy zestaw z wadami producenta. Po cichu też zamierzam się do kupna nowego szkiełka, tylko czy jest sens skoro na kicie nie wiele potrafię? Ot takie moje przemyślenia, idę poczytać instrukcję
Pozdrawiam