-
Załamka :(
Witam wszystkich, jestem posiadaczem C-450D+Kit 18-55 IS, przesiadłem się ze zwykłego kompaktu, od pewnego czasu staram się uważnie czytać owe forum i powiem Wam że jestem załamany swoją niewiedzą
Temat foto jest tak obszerny, że mimo szczerych chęci odechciewa się w niego zagłębiać. Czytam różne posty i tematy z problemami użytkowników i nawet nie rozumiem odpowiedzi na ich pytania <załamka>. A do tego ostatnio jeszcze wyczytałem, że zestaw 450D wychodzi raz udany, raz nie
Ze swoich fotek zachwycony nie jestem, powoli zdobywam wiedzę o przysłonach, migawkach, AF itp. Przyznam się, że spodziewałem się cudów po zakupie tego lustra, no i się rozczarowałem, z resztą pewnie nie ja jeden amator fotografii. Co mi pozostaje? Zostanę z tym lustrem chcąc nie chcąc, pewnie sprzęt jest dobry, z obiektywu kitowego widziałem, że wprawna ręka i oko też jest w stanie coś wycisnąć, nie zakładam że kupiłem jakiś gorszy zestaw z wadami producenta. Po cichu też zamierzam się do kupna nowego szkiełka, tylko czy jest sens skoro na kicie nie wiele potrafię? Ot takie moje przemyślenia, idę poczytać instrukcję
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów