mozesz mi podesłać ten program na piotrwzk@go2.pl bo ten z linka nie działa w ten sposób jak opisujesz
mozesz mi podesłać ten program na piotrwzk@go2.pl bo ten z linka nie działa w ten sposób jak opisujesz
Mam pytanko,a sprawdzałeś w opandaexif czy faktycznie nie działa? Pisząc o niej wiedziałem zawsze że istnieje, ale nigdy instalki nie miałem, bo jak nie to niebęde się fatygował sciągać program
Tak smiechem żartem, zawsze licznik dla body możemy sprawdzić jak padnie migawka i będzie hmmmm chyba już kłapnąłem 100tyś:-D...ale to kwestia indyw.body
pozdrawiam,
50D+szkło
Pogrzebałem trochę w guglach, ale pewnie nic nowatorskiego nie odkryję::-D
1.ExifTool
2.ExifReader
Pozdrawiam wszystkich
50D+szkło
wątek przeczytałem EosInfo chodzi ale chyba nie do końca dobrze pokazuje różne dane serial number, owner, firmware 1.0.7 ale nie licznik shutter count "0" prędzej ja coś sknociłem albo przegapiłempomocy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dla puszki C 50D
Ostatnio edytowane przez bris ; 09-11-2010 o 01:59 Powód: Automerged Doublepost
Mogę podesłać działający... na Mac OSX (3,4MB).
Bardzo proszę pomóżcie mi jak ma to uruchomić. Przejrzałem całe 28 stron naszego forum na ten temat , mam Win XP, zainstalowany najnowszy EOS Utility do 40D, ściągnąłem plik który podajecie, rozpakowałem go wg instrukcji i kiedy wszystko już zrobiłem tak jak opisujecie to po naciśnięciu Get Count uporczywie pojawia mi się napis "Error retrieving count" . Siedzę nad tym juz 3 dni i powoli mnie trafia. Pomóżcie