Pokaż wyniki od 1 do 10 z 474

Wątek: Odczytanie licznika w 40D, 450D, 50D, 500D, 5D MkII, 7D

Mieszany widok

Bywalec Awatar Shrek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mi z 7 odczytał ten sofcik z pierwszego postu. Wadą jego jest to, że trzeba uruchomić programik, włączyć body i po chwili kliknąć, pokaże się cyfra. Można tylko raz, jak się kliknie ponownie, to jest error w sofcie. Po kolejnym jego uruchomieniu i odpaleniu body pokazuje znowu raz, wartość jaką podaje stwierdzam jako prawdziwą, mam od nowości ciągłość liczenia na karcie i zgadzają mi się wyniki.
    EOS R | EF-s 10-18 IS STM | RF 24-105 f/4L IS USM | EF 70-200 f/2.8L IS USM | 580EX II

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shrek.pl Zobacz posta
    Mi z 7 odczytał ten sofcik z pierwszego postu. Wadą jego jest to, że trzeba uruchomić programik, włączyć body i po chwili kliknąć, pokaże się cyfra. Można tylko raz, jak się kliknie ponownie, to jest error w sofcie. Po kolejnym jego uruchomieniu i odpaleniu body pokazuje znowu raz, wartość jaką podaje stwierdzam jako prawdziwą, mam od nowości ciągłość liczenia na karcie i zgadzają mi się wyniki.
    mozesz mi podesłać ten program na piotrwzk@go2.pl bo ten z linka nie działa w ten sposób jak opisujesz

Uprawnienia umieszczania postów