troszkę to "kombinatoryka" zalatuje.
W serwisie jest proste : działa dobrze? działa. Więc nie ma podstaw do wymiany.
Z samochodami tak samo nawet jak ma 300.000 km... działa? działa. Dzieujemy szerokiej drogi.
troszkę to "kombinatoryka" zalatuje.
W serwisie jest proste : działa dobrze? działa. Więc nie ma podstaw do wymiany.
Z samochodami tak samo nawet jak ma 300.000 km... działa? działa. Dzieujemy szerokiej drogi.
Canon 40D + BG-E2N => 5D MkII
24-105 f/4 IS USM L + 50 f/1.4
Speedlite 580EX II,SanDisk Extreme 8GB, Benro A-500EX + KB-1A...
Gwarancja na migawkę jest niezależnie od liczby zrobionych zdjęć, jeżeli tylko nie minął rok od wypisania karty gwarancyjnej? Może tak ze 2 tygodnie przed końcem gwarancji odpalić tryb seryjny i zablokować, niech se pstryka aż się urwie![]()
Ostatnio edytowane przez mate00sh ; 18-03-2010 o 11:11 Powód: Automerged Doublepost
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Zadna kombinatoryjka. Po prostu pewien sposob wykorzystania tego, co jeszcze moze mi sie przysłużyć. Nic w tym chyba dziwneg, ze dbam o swój interes.
Canon 50D / 17-55 2.8 / 50 1.8
50D... na karcie numer zdjęcia 861, EOSInfo pokazuje 861... uczciwy sprzedawca, brałem tydzień temu było 1. Gdyby nie kryptoreklama podałbym gdzie kupiłem.
Pozdrawiam
I mam... 50D + grip + 15-85 IS + 70-200 4L... ale śmiga!!! a... i jeszcze w kieszonce Ixus 70
Orientuje się ktoś, czy w temacie licznika 7D coś się zmieniło? Można już odczytać bez wizyty na Żytniej lub innym serwisie?