Z moich pobieżnych testów:
Z nowym Eos Utility 2.6.1. 450D nie działa. To nie problem, bo można wyjąć te dwie biblioteki ze starszej wersji i wtedy działa.
Ale 500D i tak nie działa. Komuś działa z 500D?
Z moich pobieżnych testów:
Z nowym Eos Utility 2.6.1. 450D nie działa. To nie problem, bo można wyjąć te dwie biblioteki ze starszej wersji i wtedy działa.
Ale 500D i tak nie działa. Komuś działa z 500D?
Wyszło mi 16618 czyli o ok 4k mniej niż myślałem![]()
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today! - by James Dean
www.filipkrawczyk.pl
www.OpenPhotography.pl :rolleyes:
Witam.Dzisiaj odebrałem moją 40,osoba która mi sprzedawała aparat zapewniala ze zrobil około 5k zdjęc.Przyjechałem do domu,wgrałem oprogramowanie, ściągłem program który poleciliscie i co?4787- pstryknałem zdjęcie i co?4788 .miodzio.pozdrawiam.
A które te biblioteki trzeba podmienic? moze je mi ktos przesłac na maila laub@poczta.fm
W 50D tez dziala. Tuz po zakupie aparatu zrobilem w domu jedna fotke i sprawdzilem licznik polecanym programem; wyswietlilo sie: 0001![]()
Panowie ze strarym softem ok grało. a teraz z 1.1.1 lipa sprawdzałem na 3 kablach
2x40D,2x300D,Canon 28-80,2xCanon Kiciarz,Sigma 70-300 Apo Dg Macro,Metz 48 AF-1,Canon 90-300
ja sprawdzałem właśnie na sofcie 1.1.1 bo byłem dopiero po update jak zauważyłem ten temat.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today! - by James Dean
www.filipkrawczyk.pl
www.OpenPhotography.pl :rolleyes:
Martwię się że mój eos jest cos ehh,ale sprawa wygląda tak windows wykrywa mogę zobaczyć zdjęcia ale eos utility odpala się ale nie mozna zmieniać ustawień z poziomu pc ani licznika odczytać
2x40D,2x300D,Canon 28-80,2xCanon Kiciarz,Sigma 70-300 Apo Dg Macro,Metz 48 AF-1,Canon 90-300
Uff... sprawdziłem i ja. 8774Więc na pewno był nowy w momencie zakupu.
Program działa na M$ Vista x64 Ultimate + Canon 40D
Wiem, że nic nie wiem :/
Z 50 D z firmeware 1.0.6 śmiga bez problemu.
System operacyjny Vista