jak w temacie czy roznice pomiedzy 40d a 50d sa na tyle duze ze warto dokladac przawie 1000zl do tego 2? i czy moze w tych okolcach cenowych znajdzie sie cos innego ciekawego? (czt 2tys +/-) po wczorajszej sesji w centrum handlowym gdzie mial miejsce pewien wywiad itd itp... stwierdzilem ze pozbywam sie pentaxa k-x definitywnie... problmy z af pozbawily mnie kilku bardzo fajnych ujec... jazda po calym zakresie bez skutku do wczoraj jakos mi nie doskwierala zbytnio ale wczoraj juz przegiela sie palka ;] mam nadzieje ze wyciagne za ten zestaw ok 2100/200 wiec w tej kwocie mniej wiecej chailbym puszke chyba wlasnie od C, z tego co wiem C posiadaja najlepszy af? mam tylko 1 pytanie czy wszystkie szkla beda mialy af z 40/50d? np N d5000 z wieloma starszymi tanimi szklami afu nie ma dlatego takie moze glupie pytanie ale po prostu slabo znam system, wiem tylko ze rynek wtorny jest 4x wiekszy niz w P co rowniez bardzo ciagnie mnie do Canona... moze 500d? lub 450d? (nie zalezy mi zbytnio na filmach) fajnie by bylo jakby mozliwie malo szumialo, mial jaknajlepszy af za te pieniadze (nawet zastanawiam siepowoli nad 1000d i jakmis konkretniejszym szklem...)