Cytat Zamieszczone przez kocis
Kupować tylko tam, gdzie jest do wyboru kilka sztuk produktu. I nigdy wysyłkowo. A jeśli tak to nie marudzić!
Dobrze jest radzić.Mieszkam w dużym mieście a wybór "kilku sztuk" jest jak na lekarstwo. Gdzie pójdę ?, do MM (tam im się nie chce gabloty otworzyć a co dopiero przynieść kilka sztuk).....może Fotojoker (szybko pomacać ale sprzedawcę to stoi i przebiera nogami jakby mu sie siku chciało).........a może Fotokonsorcjum gdzie trudno dopchać się do sprzedawcy aby zapytac sie o jakiekolwiek szczegóły....a może taki "inny" sklep Foto-Mar (autoryzowany dystrybutor Sigmy) gdzie chodziłem dzień po dniu aby choć na żywo dotknąć obiektywu ...codziennie zwodzony......albo hurtownia na Więckowskiego gdzie mają tony albumów a trzy szkiełka w gablocie a telefon urywa się przez co obsługa nie istnieje ?, tylko wywraca oczy na lewą stronę !
A na pytanie skierowane do łódzkiego TIPA czy ma więcej niz jedną sztukę (bo głupi klient chciałby wybrać) zostałem posądzony o współpracę z Policją.

Jaki z tego wniosek: wpłać kasę, bierz towar i sie ciesz,że masz i nie wracaj do nas z problemami...chyba,że z następnymi banknotami. Zupełny brak nastawienia pro-klientowi !!

Do tego ta "pewność" przeobraża się w przesadne ceny oraz oczekiwanie na zamówienie.
Więc pozostaje tylko jedno....kupować prawie w ciemno i to wysyłkowo...i modlić się do Foto-Boga aby zesłał sprzęt z którym nie trzeba będzie lecieć od razu do apteki lub serwisu tylko z uśmiechem uczyć się i ogladać coraz bardziej udane fotki.

I tego "szczęścia" w zakupach sam sobie życzę i wielu innym klientom bo sam już jestem na krawędzi zamówienia internetowego. :-D

P.S.
Już mam pierwsze "akcesorium" do foto , gumową gruszkę co pozostała po przedmuchiwaniu pupci mojej córuni jak była malutka .