Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Z tymi BF-ami i resztą to jakaś...paranoja?

Coś już napisał Awatar tomi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeszcze jedno mi się przypomniało, co do proporcji dobry/zły. Wiadome jest, że jak ktoś trafi na dobry egzemplarz, to nie narzeka na formum, tylko zadowolony robi zdjęcia, stąd może się wydawać, że zadowolonych jest stosunkowo mało. Z drugiej strony, jeden wadliwy egzemplarz może "stworzyć" nawet kilku niezadowolonych, jako że wraca jak bumerang do sprzedawcy. Aż trafi się ktoś, kto strzela tylko krajobrazy, albo ktoś kto myśli że tak ma być, albo optymista, który co prawda widzi, że jest niewyraźnie, ale uważa że problem BF/FF nie istnieje i to wymysł paranoików ;-) (swoją drogą chciałbym taki być, bo to życie dużo prostrze jest, a tak to doprowadzam do furii sprzedawców i siebie też ;-)
    A tak offtopicowo. Udało mi się dzisiaj zrobić z okna zdjęcie wiewiórce, która wlazła mi pod sam obiektyw niemalże. Cieszyłem się jak dziecko. No ale to takie radości początkującego fotografa* ;-)

* Też za dużo powiedziane - początkującego użytkownika DSLR ;-)
    Ostatnio edytowane przez tomi ; 12-06-2005 o 21:32

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nickifor
    Wyjątkowo sympatyczne forum w porównaniu do....
    czyzby chodzilo o naszych ukochanych fanow tej zawsze drugiej marki
    www albo tez flickr

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    czyzby chodzilo o naszych ukochanych fanow tej zawsze drugiej marki
    Bez takich, bo bedzie 'thread closed' .

Domyślnie

a jutro komornik zabierze Ci wszystkie

Uzależniony
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

cholernie ważny jest kolor paska!dlatego FIRMA z każdym aparatem daje NOWY,WYRÓŻNIAJĄCY pasek!A poza tym: nie widziałem na analogowych forumach takich debat o tej ostrości bo tam chyba jakby człowiek miał ekseperymentalnie powiększać sobie odbitki by je oglądać - toby wymiękł...A tu: zrobiłeś i sruuu! na monitor: powiększmy to 299 razy i zobaczymy...A potem zróbmy z tego odbitkę: 10x15.
    Ale chętnie się dowiem jak Canon knoci swój sprzęt po 1000 papierów...Ps.Polecam 10-22 - ufff - cóż za piękna rurka!!!Nareszcie "prawdziwy" szeroki!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów