Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Photoshop Elements 7

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Dlatego się dziwie że chcesz patchować legalny który z niego zrobi nielegalny...
    Teoretyzując (bo tego nie zrobiłem, nawet nie szukałem cracka), bardzo ciężko byłoby sprawdzającym legalność oprogramowania wyśledzić te kilka zmienionych bitów (jeśli by o tym prędzej od kogoś nie usłyszeli).

Akurat mam kolegę, który pracuje w informatyce śledczej - sprawdzanie kompa pod kątem nielegalności oprogramowania/danych polega w wielkim skrócie na przeszukaniu, a potem odpaleniu wszystkich programów, spisaniu wersji, oraz porównaniu stanu z licencjami jakie posiada właściciel kompa. Jeśli ktoś ma fakturę, boxa, oryginalną płytkę z pudełkiem, to szanse że będą aż tak dokładnie sprawdzać Elements (np porównując sumy kontrolne z oryginałem itp) są zerowe.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Teoretyzując (bo tego nie zrobiłem, nawet nie szukałem cracka), bardzo ciężko byłoby sprawdzającym legalność oprogramowania wyśledzić te kilka zmienionych bitów (jeśli by o tym prędzej od kogoś nie usłyszeli).

Akurat mam kolegę, który pracuje w informatyce śledczej - sprawdzanie kompa pod kątem nielegalności oprogramowania/danych polega w wielkim skrócie na przeszukaniu, a potem odpaleniu wszystkich programów, spisaniu wersji, oraz porównaniu stanu z licencjami jakie posiada właściciel kompa. Jeśli ktoś ma fakturę, boxa, oryginalną płytkę z pudełkiem, to szanse że będą aż tak dokładnie sprawdzać Elements (np porównując sumy kontrolne z oryginałem itp) są zerowe.
    Wszystko fajnie - tylko - przynajmniej ja - kupuje legalny soft dlatego żeby mieć legalny soft (nie wdając się już w tematy kradzieży itp bo zaraz flame będzie) a nie dlatego żeby mnie nie złapali, bo powiedzmy sobie że prawdopodobieństwo kontroli (szczególnie jeżeli nic zarobkowego na kompie w domu nie robię) jest dość małe.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów