Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Photoshop Elements 7

Domyślnie

dla początkujących z PSE7 polecam

http://allegro.pl/item613359508_kurs...pl_nowosc.html

naprawdę warte polecenia
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Jakiś czas mam już Elements 7, najbardziej denerwuje mnie okrojona wersja Camera RAW - brakuje np suwaków do korekcji aberracji... :/
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec

Domyślnie

Elements tak mają... Zna ktoś "prosty" sposób na obejście problemu? ACR jest taki sam jak do dużego PS-a, tylko "rozpoznaje" wersję i odpala się w ograniczonym trybie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rychu Zobacz posta
    Elements tak mają... Zna ktoś "prosty" sposób na obejście problemu? ACR jest taki sam jak do dużego PS-a, tylko "rozpoznaje" wersję i odpala się w ograniczonym trybie.
    Jesteś tego pewien? Jeśli chodzi tylko o rozpoznawanie wersji to bardzo możliwe że już wyszedł jakiś patch/crack rozwiązujący ten problem...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Jesteś tego pewien? Jeśli chodzi tylko o rozpoznawanie wersji to bardzo możliwe że już wyszedł jakiś patch/crack rozwiązujący ten problem...
    Nawet jak wyszedł to na pewno chcesz używać dalej nielegalnych elementsów ?Wtedy to już lekkie frajerstwo bo i tak pirat i tak pirat i męczyć się z nimi zamiast z pełnym PS...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Nawet jak wyszedł to na pewno chcesz używać dalej nielegalnych elementsów ?Wtedy to już lekkie frajerstwo bo i tak pirat i tak pirat i męczyć się z nimi zamiast z pełnym PS...
    ja korzystam z legalnych...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ja korzystam z legalnych...
    Dlatego się dziwie że chcesz patchować legalny który z niego zrobi nielegalny...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec

Domyślnie

Nie zrobi się - jak twierdzi Krzychu - nielegalny. Wszystko zależy od sposobu, i trudno od razu wyrokować. PSE 6 ma ograniczenia w maskach, brak krzywych, a Digital Foto Video w numerze z lutego 2008r. w artykule "ELEMENTS 6.0PL. Porady. Ukryte Funkcje" opisał rozszerzenia fukcjonalności bez piracenia programu. I o to chodzi!

Bywalec

Domyślnie

A tu gratisowe rozszerzenia do PSE:
    http://kursywideo.wordpress.com/2009...lements-6-i-7/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Dlatego się dziwie że chcesz patchować legalny który z niego zrobi nielegalny...
    Teoretyzując (bo tego nie zrobiłem, nawet nie szukałem cracka), bardzo ciężko byłoby sprawdzającym legalność oprogramowania wyśledzić te kilka zmienionych bitów (jeśli by o tym prędzej od kogoś nie usłyszeli).

Akurat mam kolegę, który pracuje w informatyce śledczej - sprawdzanie kompa pod kątem nielegalności oprogramowania/danych polega w wielkim skrócie na przeszukaniu, a potem odpaleniu wszystkich programów, spisaniu wersji, oraz porównaniu stanu z licencjami jakie posiada właściciel kompa. Jeśli ktoś ma fakturę, boxa, oryginalną płytkę z pudełkiem, to szanse że będą aż tak dokładnie sprawdzać Elements (np porównując sumy kontrolne z oryginałem itp) są zerowe.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów