Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Photoshop Elements 7

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orrro Zobacz posta
    Witam, czy ktoś może wie czy w PSE7 w albumie online można ustawić żeby pod zdjęciami pokazywały się ich nazwy, czy exif-y?
    Odpowiadam sam sobie można ale nie przy wszystkich albumach się pokazują. Swoją drogą to fajne wzorki pod albumy są w PSE 7
    http://www.foto-kurier.pl/czasopismo...ne.html#czytaj

Domyślnie

Mam triala PSE 7 RAWY z 400d otwiera bez problemu, natomiast z 50D nie rozpoznaje pliku (obydwa CR2) Czy tylko w trialu.
    Pomocy!!

Dopiero zaczyna

Domyślnie RAWy

Cytat Zamieszczone przez izydorro Zobacz posta
    Mam triala PSE 7 RAWY z 400d otwiera bez problemu, natomiast z 50D nie rozpoznaje pliku (obydwa CR2) Czy tylko w trialu.
    Pomocy!!
    To raczej normalne, jak wychodzi nowy aparat to przez jakiś czas trzeba otwierać RAWy z niego przez dodany do niego soft, po jakimś czasie Adobe wypuszcza wtyczki. Niby i to, i to jest CR2 ale niestety tak już jest, nie ma to nic wspólnego z trialem. Ciężko wyczuć kiedy będzie uaktualnienie. Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izydorro Zobacz posta
    Pomocy!!
    Zupdatuj ACR i nie czytaj głupot które niektórzy wypisują - ACR do PSE otwierający RAWy z 50D jest od dawna.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Zupdatuj ACR i nie czytaj głupot które niektórzy wypisują - ACR do PSE otwierający RAWy z 50D jest od dawna.
    Nie wiedziałem tego, miałem problem z otwarciem RAW-ow z 50tki i pradzilem sobie softem Canona. Przydatne info. W takim razie sorki za wpis ale byłem nieświadomy. Pozdrawiam

Domyślnie

podrzućcie linka do jakiejś dobrej stronki z tutkami w PL-elu do 7-ki
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Domyślnie

a powie mi ktoś czy można w elements 7 przypisać do warstwy maskę i mazać po niej pędzlem jak w "dużym" PS ?

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    a powie mi ktoś czy można w elements 7 przypisać do warstwy maskę i mazać po niej pędzlem jak w "dużym" PS ?
    Można na trzy sposoby (co najmniej):

1. http://www.alibony.com/pse/020708layer-mask.html
    2. http://www.photokaboom.com/photograp...masks.htm#Mask
    3. http://reneepearson.typepad.com/fert...-elements.html

Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Domyślnie

Tak na marginesie powiem, że przymierzałem się do zakupu PSP7 (do firmy) bo CS4 jest poza moim zasięgiem finansowym a we wspomnianym PSE zrobię wszystko co jest mi potrzebne. Wybrałem jednak zakup tabletu WACOM bamboo fun z dołączonym PSE6 (wcześniej PSP5) Polecam ten zakup każdemu kto rozważa zakup PSE bo to prawie tablecik za darmo (albo program

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Do intuosa4(a6 wide - 999zł) dodają wersje 7.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów